Opinie na temat sklep-instalgrunt.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają szybką, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Opinie o obsłudze klienta są zdecydowanie pozytywne, chwalone są uprzejmość, profesjonalizm i pomocność. Klienci chwalą łatwy, szybki i sympatyczny kontakt ze sklepem oraz sprawną komunikację. Produkty są zgodne z opisem i zamówieniem, co budzi zaufanie do sprzedawcy. Wielu klientów poleca zakupy w tym sklepie, co świadczy o ich zadowoleniu. Klienci doceniają profesjonalizm i pomocność kierowców podczas dostaw. Jakość produktów jest oceniana pozytywnie, klienci doceniają zgodność z opisem i solidność.
Opinie nt. sklepu sklep-instalgrunt.pl
polecam
Odpowiedź ze sklepu sklep-instalgrunt.pl
Bardzo dziękujemy za zaufanie, Staramy się spełniać najwyższe standardy. Zapraszamy ponownie w przyszłości:) Pozdrawiamy Instalgrunt Team
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa. Transakcja przebiegła prawidłowo.
Odpowiedź ze sklepu sklep-instalgrunt.pl
Bardzo dziękujemy za zaufanie.
Zapraszamy ponownie.
Towar zgodny z zamówieniem i szybko na miejscu. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
Odpowiedź ze sklepu sklep-instalgrunt.pl
Dostawa na najwyższym poziomie Pan kierowca ogarnięty w tym co robi, pomocny oraz uśmiechnięty. Takich ludzi potrzeba .
Odpowiedź ze sklepu sklep-instalgrunt.pl
Miło i sprawnie, wszystko zgodne z opisem.
Odpowiedź ze sklepu sklep-instalgrunt.pl
Zamówienie dostarczone szybko i sprawnie, brak problemów z dokumentami.
Zapraszamy ponownie:)
Profesjonalne. Bardzo polecam!
Zapraszamy ponownie:)
Polecam firmę w 100%
Wszystko obsługa super
Zapraszamy ponown
Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka i miła obsługa. Gorąco polecam!!
Szybki czas realizacji, towar zgodny z opisem. Polecam