perfektagd.pl- Logo - Opinie

perfektagd.pl

Opinie (130) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (305)

perfektagd.pl- Logo - Opinie

perfektagd.pl

Opinie (130) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (305)

Opinie na temat perfektagd.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkość oraz sprawność dostawy. Obsługa sklepu jest profesjonalna, miła i pomocna, co budzi duże zadowolenie wśród kupujących. Kontakt ze sklepem jest sprawny i łatwy, co doceniają użytkownicy. Dodatkowo atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz liczne promocje są często chwalone. Produkty zazwyczaj spełniają oczekiwania klientów, są zgodne z opisem i dobrej jakości. Pracownicy sklepu wykazują się profesjonalizmem podczas realizacji zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów usługi kurierskiej.

Opinie nt. sklepu perfektagd.pl

Szybka realizacja i dostawa
Polecam, wszystko szybko i sprawnie do tego super gratis!
JK
jola K.
Idealnie zapakowany. Polecam
Zaleta to szybka dostawa.
Bardzo dobry kontakt z firmą. Odpowiadają na wszystkie pytania i potrafią doradzić. Kupiłem płytę ceramiczną Gorenie, działa b. dobrze.
Młynek przyszedl szybko zamontowalem i jest ok
Dostarczyć sprzęt
OK
AS
Anna S.
Szybko, dobra obsługa, miły kontakt. Towar zabezpieczony. Dostawa bezproblemowa. Miła obsługa.
Profesjonalnie