CleanFilter.PL- Logo - Opinie

CleanFilter.PL

Opinie (843) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (946)

CleanFilter.PL- Logo - Opinie

CleanFilter.PL

Opinie (843) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (946)

Opinie na temat CleanFilter.PL są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość filtrów, korzystne ceny oraz atrakcyjne rabaty przy większych zamówieniach. Podkreślają także dobre dopasowanie filtrów, sprawną obsługę klienta oraz profesjonalnie przygotowane konsultacje. Dodatkowo wielu klientów docenia staranne zapakowanie produktów i szybkie realizacje dostaw. Wśród zgłaszanych uwag pojawiają się opinie dotyczące opóźnień w dostawie oraz zbyt długiego czasu oczekiwania na przesyłkę. Niektórzy klienci wskazują na różnice względem oryginalnych filtrów, obawy o trwałość oraz trudności z dopasowaniem wymiarów czy montażem. Zdarzają się pojedyncze głosy o problemach z kontaktem z obsługą oraz sporadyczne przypadki uszkodzonych lub niedokładnie zapakowanych paczek.

Opinie nt. sklepu cleanfilter.pl

Sprawna transakcja, dobry produkt

Złodzieje

9 stycznia zamówione filtry, niby mieli na magazynie, więc wysyłka miała wyjść od razu. Wyszła po tygodniu jak się przypomniałe. Potem okazało się że mają źle opisane oferty produktów, przez co zamówiłem coś co nie pasuje do mojego rekuperatora. Więc kolejny kontakt. Mieli zamówić kuriera po odbiór zajęło im to chyba z tydzień. Kurier odebrał paczkę 30 stycznia, 2 lutego została dostarczona. Mimo obietnic nadal pieniędzy ze zwrotu nie mam na koncie. Jest 12 lutego. Fatalnie. Najgorsze doświadczenie e-commerce od lat
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dzień dobry, paczka została dostarczona do naszego magazynu 3 lutego. W niektórych przypadkach proces identyfikacji zwrotu może potrwać kilka dni (np. przy uszkodzonej lub nieczytelnej etykiecie nadawczej). Zwrot środków został dziś zrealizowany. Przepraszamy za brak wcześniejszej informacji i dziękujemy za cierpliwość. Zespół CleanFilter
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Szybko i solidnie
Wszystko ok Polecam
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Dziękujemy za polecenie! 😊
Szybka dostawa, jakość adekwatna do ceny.
szybkosc
Zadowolona
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią!
Filtry w porządku, czyste, dopasowane.

Ekstra

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Super jakość.
Bardzo dobra jakość
Szybka wysyłka
Opinia importowana
Komunikacja ze sklepem na piątkę, rozwiązali „nierozwiązywalny” problem i dostarczyli paczkę na czas. Polecam.w
Wszystko zadziałało, mam nadzieję, że podobnie pójdzie ze zwrotem złego rozmiaru.
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za pozytywną opinię!