CleanFilter.PL- Logo - Opinie

CleanFilter.PL

Opinie (843) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (946)

CleanFilter.PL- Logo - Opinie

CleanFilter.PL

Opinie (843) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (946)

Opinie na temat CleanFilter.PL są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość filtrów, korzystne ceny oraz atrakcyjne rabaty przy większych zamówieniach. Podkreślają także dobre dopasowanie filtrów, sprawną obsługę klienta oraz profesjonalnie przygotowane konsultacje. Dodatkowo wielu klientów docenia staranne zapakowanie produktów i szybkie realizacje dostaw. Wśród zgłaszanych uwag pojawiają się opinie dotyczące opóźnień w dostawie oraz zbyt długiego czasu oczekiwania na przesyłkę. Niektórzy klienci wskazują na różnice względem oryginalnych filtrów, obawy o trwałość oraz trudności z dopasowaniem wymiarów czy montażem. Zdarzają się pojedyncze głosy o problemach z kontaktem z obsługą oraz sporadyczne przypadki uszkodzonych lub niedokładnie zapakowanych paczek.

Opinie nt. sklepu cleanfilter.pl

Lux
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią!
Po 3 tygodniach nadal brak zamówionego towaru oraz jakiejkolwiek informacji co się z mym zamówieniem dzieje. Kontakt z firmą to dramat. Telefonu nikt nie odbiera a na e-maile nie odpisują. Na szczęście zakupu dokonałam przez Klarna i zablokowali płatność. Niestety stanowczo nie polecam
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dzień dobry, zamówienie zostało przez nas prawidłowo wysłane, a numer śledzenia został przekazany. Niestety przesyłka zaginęła w trakcie transportu po stronie przewoźnika. Po otrzymaniu informacji o braku doręczenia niezwłocznie zgłosiliśmy sprawę do firmy kurierskiej, która rozpoczęła procedurę poszukiwania przesyłki. W takich przypadkach proces ten może potrwać od 2 do 4 dni roboczych. Niezależnie od wyniku poszukiwań dokonaliśmy pełnego zwrotu środków. Jeżeli przesyłka dotrze w późniejszym terminie, uprzejmie prosimy o jej zwrot lub kontakt z nami w celu ustalenia dalszych kroków. Przepraszamy za zaistniałe niedogodności oraz niewystarczającą komunikację.
Sprawnie, wszystko ok
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że doświadczenie z zakupów było pozytywne. Zachęcamy do podzielenia się opinią i sugestiami, co można jeszcze poprawić, wysyłając wiadomość na adres cs@cleanfilter.eu Każda informacja pomaga nam stale ulepszać obsługę i ofertę.
Są ok
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią!
szybka dostawa, filtr dobrze wykonany
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią!
Dość długo szła paczka jak na dzisiejsze standardy
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za opinię! Przykro nam z powodu dłuższego czasu dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby przesyłki docierały jak najszybciej, jednak czasami mogą wystąpić opóźnienia niezależne od nas. Mamy nadzieję, że mimo to zakup spełnił oczekiwania.
Ok