Opinie na temat CleanFilter.PL są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość filtrów, korzystne ceny oraz atrakcyjne rabaty przy większych zamówieniach. Podkreślają także dobre dopasowanie filtrów, sprawną obsługę klienta oraz profesjonalnie przygotowane konsultacje. Dodatkowo wielu klientów docenia staranne zapakowanie produktów i szybkie realizacje dostaw.
Wśród zgłaszanych uwag pojawiają się opinie dotyczące opóźnień w dostawie oraz zbyt długiego czasu oczekiwania na przesyłkę. Niektórzy klienci wskazują na różnice względem oryginalnych filtrów, obawy o trwałość oraz trudności z dopasowaniem wymiarów czy montażem. Zdarzają się pojedyncze głosy o problemach z kontaktem z obsługą oraz sporadyczne przypadki uszkodzonych lub niedokładnie zapakowanych paczek.
Opinie nt. sklepu cleanfilter.pl
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że doświadczenie z zakupów było pozytywne. Zachęcamy do podzielenia się opinią i sugestiami, co można jeszcze poprawić, wysyłając wiadomość na adres cs@cleanfilter.eu Każda informacja pomaga nam stale ulepszać obsługę i ofertę.
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Bardzo długi czas realizacji i oczekiwania !! Nie polecam!
Witam,
Dziękujemy za opinię i przepraszamy za wydłużony czas realizacji.
Zamówione zostały oryginalne filtry, które w momencie zakupu były oznaczone jako produkt w przedsprzedaży z dłuższym terminem dostawy. Filtry Komfovent, których aktualnie nie ma na stanie producenta, są przez nich dostarczane zwykle w terminie około 3–4 tygodni.
W Pana przypadku zamówienie zostało wysłane niezwłocznie po otrzymaniu filtrów z magazynu Komfovent. Możliwe, że komunikacja dotycząca statusu zamówienia nie była wystarczająco czytelna — za to przepraszamy.
Zależy nam na satysfakcji klientów i zawsze staramy się realizować zamówienia najszybciej, jak to możliwe. Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że filtry spełniają oczekiwania.
Z poważaniem,
Zespół CleanFilter
Nie otrzymałem zamówienia
Opinia importowana
Świetna obsługa. Wysoka jakość produktów i szybka wysyłka.
Zamówienie nie doszło mimo upływu 2 tygodni. Nie ma możliwości skontaktowania się z nadawcą ponieważ odrzuca połączenia. Nie tak traktuje klienta. Nie polecam zakupów.
Witam. Obsługa wszystko ok. Ale jakość filtra bardzo słaba. Drugi raz nie kupię
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że ma Pan takie odczucie, jednak chcielibyśmy wyraźnie zaznaczyć, że nasze filtry Domekt R są produkowane zgodnie z tą samą technologią i standardami jakości co filtry oryginalne.
Co ważne, otrzymujemy bardzo dużą liczbę pozytywnych ocen (5★) od klientów z całej Europy, którzy regularnie potwierdzają wysoką jakość tych filtrów. Dlatego taka opinia jest dla nas wyjątkowo zaskakująca i nie znajduje potwierdzenia w doświadczeniach innych użytkowników.
Jeśli faktycznie wystąpił jakikolwiek problem z produktem, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta – chętnie to zweryfikujemy i pomożemy.
Dziękujemy za wiadomość.
Opinia importowana
Wszystko ok.Towar zgodny z opisem.
Odpowiedź ze sklepu CleanFilter.PL
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami!