RRmoto – Największe sklepy motocyklowe- Logo - Opinie

RRmoto – Największe sklepy motocyklowe

Opinie (14 975) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (30 993)

RRmoto – Największe sklepy motocyklowe- Logo - Opinie

RRmoto – Największe sklepy motocyklowe

Opinie (14 975) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (30 993)

Opinie na temat RRmoto – Największe sklepy motocyklowe są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą profesjonalną, pomocną i uprzejmą obsługę. Szybkość realizacji zamówień i przesyłek jest wielokrotnie podkreślana jako zaleta sklepu. Proces zwrotów i wymiany jest oceniany jako szybki, bezproblemowy i wygodny. Klienci doceniają bardzo szeroki wybór produktów, dostępność rozmiarów i różnorodność marek oraz modeli. Jakość produktów jest ogólnie oceniana bardzo wysoko, zarówno pod kątem materiałów, jak i wykonania. Systemy doboru rozmiaru, tabela wymiarów i możliwość przymierzenia są wielokrotnie chwalone. Pakowanie produktów jest najczęściej oceniane pozytywnie jako bezpieczne i solidne. Choć obsługa klienta jest przeważnie oceniana pozytywnie, zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia z personelem. Niektórzy wskazują na zbyt długi czas oczekiwania na zwrot środków. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące wad lub niezgodności produktów. Niekiedy pojawiają się trudności z dopasowaniem rozmiaru. Niektórzy klienci zgłaszają przypadki nieestetycznego lub niepraktycznego zapakowania.

Opinie nt. sklepu rrmoto.pl

Zamówienia przebiegło bez zarzutu.

Serdecznie polecam!

Najlepszy sklep w Polsce!
Super sklep polecam
Szybka wysyłka, bezproblemowy zwrot towaru, wszystko zgodne z opisem.
Szybki czas realizacji, bardzo dobre ceny i wybór:)
Super sklep, szybka obsługa i duży wybór
Wszystko ok

Duży asortyment. Bardzo dobry i przydatny system dopasowania rozmiaru.
100 % zadowolenia Polecam Polecam Polecam
Szybko i solidnie oraz sensowna cena.
Wszystko super polecam

Git

Szybka wysyłka i profesjonalne podejście przy malych komplikacjach z otrzymanym towarem, serdecznie polecam
Dobry produkt szybka dostawa
Spodnie pasują idealnie
Przesyłka zapakowana z najwyższą starannością, kask był zapakowany bezpieczniej niż talerze. Super szybka realizacja zamówienia, informacje na każdym etapie, wiedziałam gdzie jest moja przesyłka i kiedy będzie u mnie.

Wszystko gra.

Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem. Fajne bonusy. Polecam.
Produkt w 100% zgodny z opisem, szybka wysyłka! Polecam :)

Szybko i solidnie

Szybko, zgodnie z prezentowaną ofertą.
Buty Shima bardzo fajne, wygodne i ładnie się prezentują
Rękawice super. Po rejestracji gwarancja 6 lat.