Opinie na temat medisleeplife.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich wykonanie oraz zgodność z opisem. Wiele pozytywnych opinii dotyczy wygody i komfortu użytkowania, zwłaszcza poduszek. Klienci doceniają również bardzo szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów oraz profesjonalną obsługę, szybki kontakt i sprawny proces realizacji zamówienia. Wielu z nich wraca po kolejne produkty, co świadczy o wysokim poziomie satysfakcji i lojalności. Kilku klientów zwraca uwagę na sposób zapakowania produktów, wskazując zarówno pozytywne, jak i negatywne doświadczenia w tym zakresie.
Opinie nt. sklepu medisleeplife.pl
Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl
Dziękujemy za pozostawioną opinię.
Przykro nam, że poduszka nie spełniła w pełni Pana oczekiwań. Każdy z naszych modeli ma nieco inne wyprofilowanie — poduszki z wgłębieniem najlepiej sprawdzają się u osób śpiących głównie na plecach.
Jeśli ułożenie okazało się niewygodne, chętnie pomożemy dobrać inny model, lepiej dopasowany do Pana pozycji snu i budowy ciała.
Prosimy o kontakt – doradzimy i znajdziemy najlepsze rozwiązanie.
ok
Poduszka piękna tylko,jak na mój gust ,za miękka