aparperfume.pl- Logo - Opinie

aparperfume.pl

Opinie (567) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (981)

2 sty 2024
Wygodna formą przeglądania perfum. Miałam problem z odnalezieniem miejsca , w którym znajduje się logowanie. I jeszcze Premium i standard, czy różnica dotyczy pojemności czy zaperfumowania, nie mogłam odszukać tej informacji Co do jakości perfum odwzorowania znanych mi zapachów, to jestem pod dużym wrażeniem. Pozdrawiam Małgorzata

1 paź 2023
Perfumy, odpowiednik nr 265 Givenchy pachną inaczej niż do tej pory. Zamawiałam ten zapach już po raz 6 czy 7 tazy i tymrazem pachniał odrazu inaczej niż zawsze wręcz nie ładnie. Wyglada na to ze pomylone zostały naklejki na flakonie. Zapach całkowicie inny niż te same perfumy z tej serii. Dzwoniłam w sobotę aby to zgłosić ale nikt nie odbierał. Będę próbowała raz jeszcze w poniedziałek. Jestem bardzo zawiedziona. Pozdrawiam, Paulina

Opinie nt. sklepu aparperfume.pl

13 sie 2024
12 sie 2024
17 sie 2024
Nie polecam paczka przyszła a w niej pęknięty perfum, pisalem kilka wiadomosci zero odzewu. Mają klienta w poważaniu. Jescze raz nie polecam!!
15 sie 2024
17 lip 2024
Perfumy unisex od Toma Forda to strzał w dziesiątkę. Orientalne, lekko słodkawe, idealne na wieczór z tzw. ogonem. Zapach niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju. Można się w nich poczuć naprawdę wyjątkowo:)
7 sie 2024
Zapachy dobrej jakości, dość trwałe w mojej opinii, a wypróbowałem dużo "podróbek" (kupiłem wszystkie w wersji premium). Bardzo ładne flakony, wysyłka szybką, transakcja ok. Polecam.
27 lip 2024
Piękne perfumy, ciężko powiedzieć mi o trwałości bo dopiero zaczęłam testowanie. Bardzo sprawnie wysłane zamówienie. Kontakt świetny naprawdę polecam.
16 lip 2024
Bardzo szybka wysyłka, perfumy spełniły moje oczekiwania. Pozdry
27 lip 2024

Szybka wysyłka, trwałe zapachy, super obsługa. Polecam :)
30 lip 2024
Mega śWietnamie perfumy i super szybka wysyłka!!! 🙌🙌🙌🙌❤️
28 lip 2024
Szczerze polecam! Śliczne zapachy, szybka wysyłka.
27 lip 2024
Świetne zapachy,długo utrzymują się na ciele🌹
2 sie 2024
Zapachy zgodne z oryginałem. Trwałe
1 sie 2024
Nic nie zmieniać, tak trzymać !
5 sie 2024
Świetna jakość, niska cena