Chroma.pl - Drukarnia Online- Logo - Opinie

Chroma.pl - Drukarnia Online

Opinie (3819) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (12 423)

Chroma.pl - Drukarnia Online- Logo - Opinie

Chroma.pl - Drukarnia Online

Opinie (3819) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (12 423)

Opinie na temat Chroma.pl - Drukarnia Online są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość druku i materiałów, doceniają szybki i sprawny proces realizacji zamówień oraz chwalą profesjonalizm i pomocność obsługi klienta. Panel klienta oraz proces zamawiania wyróżniają się intuicyjnością i szerokimi możliwościami konfiguracji, a ceny najczęściej uznawane są za uczciwe lub konkurencyjne. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące niedociągnięć w jakości czy trwałości produktów, pojedyncze głosy o opóźnieniach w realizacji zamówień, jak również zarzuty dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Klienci często zgłaszają problemy z pakowaniem i niedostatecznym zabezpieczeniem przesyłek, a dostawa – szczególnie z firmą GLS – bywa krytykowana za opóźnienia i nieprzewidywalność terminów. Część klientów zauważa także wzrost cen i sugeruje możliwość dalszych usprawnień panelu klienta.

Opinie nt. sklepu chroma.pl

SM
Sławomir M.
Wszystko na czas. Bardzo dobry kontakt. Polecam 🙂
MC
Monika C.
Kolejne zamówienie, tym razem test wizytówek. Sprawna wysyłka, dobry stosunek jakości do ceny.
Zamowienie przekładane kilka razy na kolejny dzień. Po moim kontakcie uzyskałem informacje o awarii maszyny i planowanej wysyłce za 2 tygodnie...
Jak zawsze wszystko perfekt !
Bardzo kiepski pomysł z naklejaniem etykiet, z zawartością tego co jest w środku na kartony!!! Proponuję przeźroczyste kartoniki!!! Czy wszyscy muszą wiedzieć co do mnie przychodzi?

Jak zwykle - wszystko dobrze i terminowo
sfvd

Brak dotrzymania terminu realizacji. Wprowadzanie w błąd

Wprowadzanie w błąd na infolinii co do terminu realizacji. Zamiast wysyłki 14.11 nagle planowana na 19.11. Tłumaczenie, że nikt nie wie, kto mógł udzielić informacji co do terminu jest śmieszne. Dostajemy spam 14.11, aby ocenić dostawę, która nawet nie wyszła i wyjdzie za 5 dni, rewelacja! No to oceniamy, na 1!
ZN
Zbigniew N.
ja zawsze ok
Dobra jakość, szybka realizacja.