Chroma.pl - Drukarnia Online- Logo - Opinie

Chroma.pl - Drukarnia Online

Opinie (3780) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (12 367)

Chroma.pl - Drukarnia Online- Logo - Opinie

Chroma.pl - Drukarnia Online

Opinie (3780) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (12 367)

Opinie na temat Chroma.pl - Drukarnia Online są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo doceniają wysoką jakość wydruków oraz użytych materiałów, a także precyzję wykonania produktów. Szybki czas realizacji zamówień oraz sprawny proces nadania przesyłek są często chwalone. Obsługa klienta jest oceniana jako pomocna, profesjonalna i szybko reagująca na zgłaszane problemy. Intuicyjny panel klienta oraz łatwość procesu zamawiania również zyskały uznanie. Dodatkowo możliwość personalizacji produktów i wsparcie grafików podczas projektowania oraz konkurencyjne ceny są istotnymi atutami. Klienci zgłaszają jednak problemy z terminowością wysyłki, opóźnieniami ze strony firmy kurierskiej GLS oraz nieścisłościami w komunikacji dotyczącej terminów dostawy. Pakowanie produktów budzi liczne zastrzeżenia – pojawiają się przypadki uszkodzeń, niewystarczającego zabezpieczenia przesyłek oraz niewygodnego dzielenia zamówień na kilka paczek. Pojedyncze uwagi dotyczą również drobnych defektów produktów, niedostatecznego zrozumienia potrzeb przez obsługę klienta, konieczności ulepszenia interfejsu panelu i wzrostu cen w ostatnim czasie.

Opinie nt. sklepu chroma.pl

EJ
Ewa J.
RB
Roman B.
Jakość i terminowość.

Odradzam

Opinia klienta Moje ostatnie doświadczenie z drukarnią Chroma okazało się wyjątkowo rozczarowujące. Zamówienie nie zostało wydrukowane zgodnie z oczekiwaniami – a przecież mówimy o podstawowej usłudze, jaką są wizytówki. Liczyłem, że zgłoszenie reklamacji rozwiąże sprawę w sposób profesjonalny i szybki. Niestety, kontakt z działem reklamacji, a w szczególności z Panem Tomaszem Orzechem, tylko pogłębił moje negatywne odczucia. Pan Tomasz wykazał się rzadką umiejętnością – bycia „pomocnie niepomocnym”. Zamiast realnej chęci naprawienia błędu i zadbania o satysfakcję klienta, otrzymałem informację, że ponowny wydruk w poprawionej formie nie jest możliwy… chyba że skorzystam z dodatkowo płatnych usług. Innymi słowy – miałem zapłacić za dodatkową usługę. Takie podejście świadczy o braku szacunku dla klienta i o niezrozumieniu podstaw obsługi posprzedażowej. Reklamacja powinna być momentem, w którym firma pokazuje swoją rzetelność i gotowość do naprawy błędów. W tym przypadku stało się odwrotnie – zostałem zniechęcony zarówno do ponownej współpracy, jak i do polecania usług tej drukarni innym. Podsumowując: odradzam korzystanie z usług Chromy każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm, jakość i uczciwe podejście do klienta.
Super szybko i profesjonalnie wizytówki pierwsza liga. Jak mawiał mój dziadek "jakość pierwszorzędna"
Zamówienie zostało bardzo dobrze zapakowane, wszystko jest tak jak chciałam, dziękuję bardzo za realizację ❤️
Szybkość realizacji
jest ok