Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Opinie na temat Tatuno.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają również profesjonalną, pomocną i życzliwą obsługę, która szybko reaguje na ich potrzeby. Wysoka jakość wykonania tatuaży, ich realizm oraz zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Pozytywne komentarze dotyczą także szerokiego wyboru i atrakcyjności dostępnych wzorów, a także łatwości nakładania tatuaży. Niektórzy klienci zwracają uwagę na pojedyncze zastrzeżenia co do jakości wykonania oraz sugerują powiększenie oferty wzorów. Zdarzają się również trudności techniczne przy aplikacji tatuaży oraz rozczarowania związane z ich trwałością. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków akcesoriów lub pomyłek w zamówieniach, choć często są one szybko rekompensowane.

Opinie nt. sklepu tatuno.pl

Miał być tatoo a dostałam lipne naklejki jak z gumy turbo. Okropne i po pierwszej kąpieli połowa odpadła. W ogo6nie powinnam tego robić na skórze to jakaś pomyłka. Nikomu nie polecę.
Zajebiste dziary, gdyby mozna bylo dodawać własne dziary byłoby jeszcze lepiej. Panowie nie zamykajcie sie. Powodzenia w biznesie bo robicie zajebistą robotę. Z fartem

Fantastycznnie

Bardzo szybka dostawa.tatuaz przerósł moje oczekiwanie!bardzo realistycznie wygląda po utlenieniu.jest to dla mnie hit tego lata
Zero kontaktu z nadawca. Paczka nie dostarczona oraz brak zwrotu pieniędzy.
Jestem mega zadowolona,a dzieciaki mają mega zabawę. Dziekuje

Tatoo

👍
Tatuaż miał się trzymać 2 tyg a robiłam 07.08 a mamy 11.08 i tatuażu nie widać, 24h po zrobieniu również był blady a nie taki czarny jak na filmikach na tiktoku. Chciałam zamówić Małą mi ale zrezygnuje.
Ciekawe tatuaze dla kobiet. Dzis zrobilam i czekam na efekty

Moje brwi

Błyskawiczna dostawa Super