Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Opinie na temat Tatuno.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają również profesjonalną, pomocną i życzliwą obsługę, która szybko reaguje na ich potrzeby. Wysoka jakość wykonania tatuaży, ich realizm oraz zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Pozytywne komentarze dotyczą także szerokiego wyboru i atrakcyjności dostępnych wzorów, a także łatwości nakładania tatuaży. Niektórzy klienci zwracają uwagę na pojedyncze zastrzeżenia co do jakości wykonania oraz sugerują powiększenie oferty wzorów. Zdarzają się również trudności techniczne przy aplikacji tatuaży oraz rozczarowania związane z ich trwałością. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków akcesoriów lub pomyłek w zamówieniach, choć często są one szybko rekompensowane.

Opinie nt. sklepu tatuno.pl

Polrcam👍

Szybka dostawa...tatuaze jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach...

fziękuję

dziękuję
Jest ok za taką cenę, ale nie wygląda to jak na filmach , chyba że ja cos źle zrobiłem 1 zdjęcie po 24g 2 zdjęcie 3 dzień rozmazuje sie ..
mega szybka dostawa, wiele wzorów i taniej niż u konkurencji ;) zamówiłam przed 15, a przesyłka była u mnie już następnego dnia!
Szybka dostawa , ciekawe wzory , możliwość samodzielnego wykonana ,poleciłam znajomym pozdrawiam
Wszystko szybko i bezproblemowo:)
Zamówione tatuaże w zestawie dla par a otrzymałam dwa identyczne, np. zamiast damy kier i króla pik (jak w ogloszeniu) dostałam 2x król pik.
Tatuaż jest super ,jak prawdziwy ,chociaż robiłam go po raz pierwszy i trochę mi się rozmazał Za drugim razem będzie lepiej 😉
Jak zwykle szybka wysyłka, a tatuaże są super! Długo utrzymują się na skórze! Niezmiennie uwielbiam! 😀😀😀
Pierwszy trzymał przeszlo 2 tygodnie jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
Tatuaż do pizdy ! Nie dostałem nawet chusteczek do oczyszczania skóry tylko zjebanego cukierka. Tatuaż się nie przyjął. Już więcej nie zamawiam od was nic . Nie pozdrawiam
Tatuaże super dlugo się trzymają i wyglądają jak prawdziwe

polecam

szybkość aplikacji, i wystarczająca trwałość aby sprawdzić czy będę się dobrze czuła z tatoo w takiej wielkości