Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Opinie na temat Tatuno.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają również profesjonalną, pomocną i życzliwą obsługę, która szybko reaguje na ich potrzeby. Wysoka jakość wykonania tatuaży, ich realizm oraz zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Pozytywne komentarze dotyczą także szerokiego wyboru i atrakcyjności dostępnych wzorów, a także łatwości nakładania tatuaży. Niektórzy klienci zwracają uwagę na pojedyncze zastrzeżenia co do jakości wykonania oraz sugerują powiększenie oferty wzorów. Zdarzają się również trudności techniczne przy aplikacji tatuaży oraz rozczarowania związane z ich trwałością. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków akcesoriów lub pomyłek w zamówieniach, choć często są one szybko rekompensowane.

Opinie nt. sklepu tatuno.pl

Dziś zrobiony i jeszcze nie nabrał swojego ciemnego koloru ale jest fajny ciemnieje.. Polecam...
Było by 5 gwiazdek gdyby na 4 zamówione produkty wyszły wszystkie, papier na którym jest tatuaż mógłby być cieńszy żeby było łatwiej aplikować tatuaże. A tak to robią mega robotę.
Wszystko ladnie I pieknie wyszlo, tylko przydaloby sie jakaś substancja żeby zmyc ten tatuaz wczesniej, niestety w trakcie zakladania sie pobrudzilem i zostało mi na ręce🙂
Świetna sprawa, tatuaż trwały ale kiedyś zniknie i można wypróbować następny. Dobra zabawa!!!
Tatuaż jest świetny. Kontakt ze sprzedającym udany. Polecam
Fajnie, szybko się robi tatuaż i mimo to dobrze on wygląda. Fajnie by było gdyby można by np. wysłać własny brojekt tatuażu :)
Szybki i łatwy kontakt, paczuszka szybko dotarła. Jestem zadowolona

Przyszły szybko bo już na 2 dzień były dobrze zabezpieczone polecam
Nie odebrałem przesyłki mój błąd, ale pisałem w tej sprawie i cisza
Fajnie wygląda,,tylko szary,,na palcach szybciej sie zmywa ,,to zdjęcie na 3 dzień po nałożeniu 😁😁😁