Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Opinie na temat Tatuno.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają również profesjonalną, pomocną i życzliwą obsługę, która szybko reaguje na ich potrzeby. Wysoka jakość wykonania tatuaży, ich realizm oraz zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Pozytywne komentarze dotyczą także szerokiego wyboru i atrakcyjności dostępnych wzorów, a także łatwości nakładania tatuaży. Niektórzy klienci zwracają uwagę na pojedyncze zastrzeżenia co do jakości wykonania oraz sugerują powiększenie oferty wzorów. Zdarzają się również trudności techniczne przy aplikacji tatuaży oraz rozczarowania związane z ich trwałością. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków akcesoriów lub pomyłek w zamówieniach, choć często są one szybko rekompensowane.

Opinie nt. sklepu tatuno.pl

Fajna opcja jak nie wiesz jaki hcialbys tatuaż prawdziwy więc można troszkę po eksperymentować bez stresu
Cały proces zamówienia jak i ekspresowy odbiór przesyłki rewelacja!
Przesyłka dotarła bardzo dziękuję same tatuaże są super już jeden zaaplikowałam i czekam
Jeden z tatuaży dostałam nie ten co chciałam, tylko jakiś inny wzór…

Wszystko prrfekt najlepsze dziary

Wszystko prrfekt najlepsze dziur
Zamówienie do mnie nie przyszło bo paczka została zwrócona do nadawcy za 2 drugim razem dostawca InPost A cały czas w domu byłem Zawiedziony jestem !
Szybka i łatwa aplikacja. Pięknie prezentują się na ciele i przykuwają uwagę. Serdecznie polecam.
Super produkt, po nałożeniu i utrwaleniu na skórze ciężko odróżnić od prawdziwego, który jest wykonany obok. Polecam gorąco
Szybka wysyłka, fajna cena, duży wybór w tatuażach
Szybka realizacja zamówienia. Wszystko ok.
Na opalonej już części mniej jest wyraźny ale i tak robi wrażenie 🙂
Zbyt sztywny papier uniemożliwia przyleganie do skóry.