Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Tatuno.pl- Logo - Opinie

Tatuno.pl

Opinie (3238) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5291)

Opinie na temat Tatuno.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają również profesjonalną, pomocną i życzliwą obsługę, która szybko reaguje na ich potrzeby. Wysoka jakość wykonania tatuaży, ich realizm oraz zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Pozytywne komentarze dotyczą także szerokiego wyboru i atrakcyjności dostępnych wzorów, a także łatwości nakładania tatuaży. Niektórzy klienci zwracają uwagę na pojedyncze zastrzeżenia co do jakości wykonania oraz sugerują powiększenie oferty wzorów. Zdarzają się również trudności techniczne przy aplikacji tatuaży oraz rozczarowania związane z ich trwałością. Pojawiają się także uwagi dotyczące braków akcesoriów lub pomyłek w zamówieniach, choć często są one szybko rekompensowane.

Opinie nt. sklepu tatuno.pl

Tatuaż bardzo mocno brudzi a zabrudzeń nie da sie zmyć co w skutku wygląda sie jak przysłowiowy idiota bardzo słaba reklama dla firmy i na pewno nie polece znajomym
Polecam juz 2 rok latem biorę tatuaże tymczasowe i jak zawszę 1 klasa
Bardzo szybka wysyłka produkt zgodny z opisem
Zróbcie anime dziewczynki pozdroooo😘
Tatuaże piękne ale po aplikacji na skórę już takie nie są, są blade a nie takie ciemne jak reklamują. Ich nałożenie wcale nie jest takie proste, jeden malutki ruch i już tatuaż albo rozmazany albo część na skórze a część zostaje na papierku. Kupiłam na próbę i żałuję. Może to ja coś źle robię albo faktycznie jest coś z nimi nie tak.
bardzo szybkie zrealizowanie zamówienia zgodnie z obietnicą na stronie :-)
kupiłem tatuaż zrobiłem go i mi się mega podoba polecam

Tatuaż.

Ogólnie tatuaże fajne tylko ze odbijają na innych częściach ciała gdy sie spi
LW
Laryssa W.