Opinie na temat automatyka.shop są przeważająco pozytywne. Wielu klientów docenia szybką dostawę, uprzejmość oraz profesjonalizm obsługi, a także dobry i sprawny kontakt w wielu przypadkach. Zauważalna jest również zgodność towaru z opisem według większości opinii. Jednocześnie pojawiają się skargi na opóźnienia w dostawie, brak realizacji zamówienia lub rozbieżności i braki w dostarczonych produktach. Niektórzy klienci doświadczyli trudności w uzyskaniu odpowiedzi, problemów z reklamacją oraz przypadków nieprawidłowej realizacji zamówień, takich jak otrzymanie błędnych przedmiotów czy brak powiadomień o niedostępności towaru.
Opinie nt. sklepu automatyka.shop
Jak zawsze mega szybka wysyłka i pełen profesjonalizm 🙂
Czekam ponad tydzień na paczkę,po 4 dniach zapomnieli wysłać,brak kontaktu.Nie polecam.
Realizacja zamówienia OK.
szybko i sprawnie
Szybko, dobra cena.
Ok
Złożyłam zamówienie na napęd do bramy od tygodnia nie ma ze strony firmy kontaktu.
Sama się proszę o informację zwrotną.
Na maila nikt nie odpowiada, po dzisiejszym telefonie otrzymałam informację że towar zostanie do mnie wysłane, ale dalej cisza.
Żenada ! Od czasu złożenia zamówienia do dziś minęło 7 dni i nadal nie otrzymałem tego za co zapłaciłem. Status transakcji '' zamówienie czeka na spakowanie ''
Od tego czasu dostałem dwa @ z prośbą o ocenę dostarczonego zamówienia. KPINA !!!