wedkarski.com- Logo - Opinie

wedkarski.com

Opinie (2692) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2692)

wedkarski.com- Logo - Opinie

wedkarski.com

Opinie (2692) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2692)

Opinie na temat wedkarski.com są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw, profesjonalną oraz miłą obsługę zarówno online, jak i w sklepie stacjonarnym, a także łatwy i sprawny kontakt z obsługą sklepu. Doceniane są również bieżące informacje o statusie zamówienia oraz wysoki poziom zabezpieczenia i pakowania przesyłek. Klienci chwalą profesjonalne doradztwo, pomoc w wyborze sprzętu i rozwiązywaniu problemów oraz atrakcyjne, konkurencyjne ceny. Większość klientów potwierdza także zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się jednak uwagi dotyczące jakości opakowań.

Opinie nt. sklepu wedkarski.com

Zostałem okłamany przez konsultanta . Wędki przysłane były uszkodzone
Zbyt długi czas oczekiwania na dostawę
Dostałem połamaną wędke
Sklep wysyła towar nie zabezpieczony, wszystkie kolory gum wrzucone luzem do kartonu, niektóre zafarbowały. E-mail reklamacyjny bez odpowiedzi. Kiedyś już wysłali mi kołowrotek, którego karton wyglądał jakby 3 lata walał się po magazynie, teraz dałem 2 szansę i niestety mogłem jej nie dawać. Nie polecam
Brak profesjonalizmu i ogarnięcia

Naciąganie

Trzeba czytać opisy bo zdjęcia nie oddają produktu ktory sie kupuje
Sprawdzic towar przed wyslanie . Zawias od pudełka ułamany
Wędka przyszła zlamana
W dniu16.06 zamówiłem pellet w kolorze jasnym przed zawodami. Niestety otrzymałem ciemny, zadzwoniłem że zamówinie nie odpowiada. Otrzymałem odpowiedź, że dostane jasny na koszt sprzedawcy, no to czekam, że jednak naprawicie pomyłke. Pozdrawiam!

Długi czas oczekiwania na wysyłkę, produkty w nie oryginalnych etui.

Zamówienie wysłane dopiero po 6 dniach roboczych. Nasadki w nie oryginalnych etui, jedno to jakiś woreczek materiałowy, drugie to etui ale za małe i nie pasujące do zakupionych produktów.

Dostawa zj*bana

Co do produktu okej. Jednak dostawa strasznie ch*jowa. Z Torunia musiałem jechać do Bydgoszczy do oddziału GLS po kilku dniach braku dostawy. Podobno zły adres... a codziennie kurier GLS przywozi paczki. Polecam zmienić na polskiego przewoźnika typu inpost

Nie polecam

Spodnie, które kupiłem okazały się nie właściwe (zły rozmiar). Dokonałem zwrotu towaru lecz w dalszym ciągu mimo zapewnień sprzedawcy nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.