fotoforma.pl- Logo - Opinie

fotoforma.pl

Opinie (293) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3188)

fotoforma.pl- Logo - Opinie

fotoforma.pl

Opinie (293) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3188)

Opinie na temat fotoforma.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wielu klientów podkreśla wysoki poziom profesjonalizmu obsługi i całego procesu zakupowego. Obsługa klienta jest często opisywana jako miła, pomocna i fachowa, z indywidualnym podejściem. Klienci wielokrotnie wspominają o bezpiecznym i solidnym zapakowaniu przesyłek. Atrakcyjne i konkurencyjne ceny są często wymieniane jako powód wyboru sklepu. Klienci doceniają fachowe rady i wsparcie przy wyborze sprzętu lub akcesoriów. Łatwość i sprawność kontaktu telefonicznego oraz mailowego jest przez klientów wysoko oceniana. Zdecydowana większość zamówień jest realizowana zgodnie z opisem, choć pojawiają się sporadyczne opóźnienia.

Opinie nt. sklepu fotoforma.pl

Odpowiedź ze sklepu fotoforma.pl
Dziękujemy za opinię i zaufanie. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy - zespół Fotoforma
Jest ok.
Odpowiedź ze sklepu fotoforma.pl
Przedmiot wystawiony na oficjalnej stronie sklepu z informacją "wydłużony czas dostawy" a okazuje się, że przez ponad tydzień pracownicy fotoformy nie są w stanie ustalić czy przedmiot w ogóle jest dostępny (oczywiście opłacony z góry)! . Żenada.
Odpowiedź ze sklepu fotoforma.pl
Szanowna Pani, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że zaistniała sytuacja nie spełniła Pani oczekiwań. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić, że zgodnie z informacją widniejącą na stronie produktu, jego status oznaczony był jako „Magazyn dostawcy”. Oznacza to, że dostępność towaru uzależniona jest od stanów magazynowych naszego dystrybutora, a nie z naszego własnego magazynu. Dodatkowo, przy produkcie umieściliśmy adnotację z prośbą o kontakt przed zakupem w celu potwierdzenia dostępności. W korespondencji mailowej również informowaliśmy, że szczegółowe informacje dotyczące dostępności otrzymamy od producenta – firmy Sony – dopiero w poniedziałek, 25.08. Na temat przebiegu realizacji zamówienia była Pani na bieżąco informowana, w związku z czym nie widzimy podstaw do wystawienia negatywnej opinii. W przypadku zakupu produktów ze statusem innym niż "dostępny" zachęcamy do wcześniejszego kontaktu. Prosimy o usunięcie opinii, która nie oddaje rzeczywistego przebiegu realizacji zamówienia i wprowadza w błąd innych Klientów. Pozdrawiamy- zespół Fotoforma
Odpowiedź ze sklepu fotoforma.pl

The product is on the website, but it is not in stock

The goods are on the website, but they are not in stock. Delivery times do not match.
Odpowiedź ze sklepu fotoforma.pl
Dzień dobry, zgodnie z informacją na naszej stronie, produkt nie był dostępny od ręki. Towary oznaczone jako "magazyn dostawcy" wymagają potwierdzenia dostępności, co jest uwzględnione przy produkcie. Informowaliśmy o tym w dniu złożenia przez Pana zamówienia, proponując inny produkt. Nie otrzymaliśmy od Pana odpowiedzi, natomiast po kolejnym mailu poinformował nas Pan, że wybrał odpowiedni produkt w naszym sklepie stacjonarnym. Prosimy o usunięcie nieprawdziwej opinii, która nie odzwierciedla prawdziwego przebiegu realizacji zamówienia i godzi w dobre imię firmy. Pozdrawiamy- Zespół Fotoforma