Opinie nt. sklepu deltaoptical.pl
Szybko i bezproblemowo, wysyłka natychmiastowa, cieszę się że są jeszcze firmy którym zależy💪
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Przesyłka zapakowana bardzo solidnie.
Miła obsługa, bezproblemowa i szybka realizacja zamówienia.
Nie było nawet problemu, żeby wykorzystać kod zniżkowy po dokonaniu zakupu i opłaceniu. Pozdrawiam prostu dostałem korektę do faktury.
Gorąco polecam.
Świetne doradztwo i sprawna obsługa zamówienia
Uzyskałem liczne porady odnośnie optymalnego wyboru teleskopu. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, kontaktu po zamówieniu i przy odbiorze sprzętu. Kupiłem Celestron MAK127. Polecam ten sklep.
Dostawa bez problemów, teleskop doskonale zabezpieczony do transportu. Teraz mogę się cieszyć obserwacjami nocnego nieba.
Uchwyt pasuje na duży telefon, dobra regulacja.
spełnił moje oczekiwania, polecam.
Wszystko na najwyższym poziomie. Możecie dorzucić zniżkę na następne zakupy;)
Termowizor
Zamowienie wysłane po 2 dniach. Ale za to świetna promocja na sprzęt, wiec jestem zadowolona😁
szybka dostawa, gratis w postaci zęba rekina👍🏻 świetny sprzęt
Chapeau bas. Zamowilem i zaplacilem montaz . Ze zg.na to ze na stanie akurat nie bylo tego modelu otrzymalem drozszy za te same pieniadze.
Wszystko OK. Dostawa szybka i profesjonalna. Sprzęt dobrze zabezpieczony. Pozostało mi jeszcze sprawdzić jak działa.
Pozdrawiam
Wszystko OK. Szybka realizacja oraz dobre zabezpieczenie przesyłki.
Sprzedawca godny polecenia.
Zakup poprzedzony rozmową z doradcą, który bardzo rzetelnie opisał produkt. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Polecam.
Przesyłka dostarczona szybko, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Super obsługa i doradztwo w zakresie zakupów. Chętnie będziemy wracać!
Gwiazdy tuż obok mnie
Super wielkosc, stabilność ,a przede wszystkim precyzyjne przyblizenie obiektow. Gwiazdy wydają się być tuż obok. Przepiękny widok. Polecam!🌟
Wszystko szybko sprawnie i bez problemu. Bardzo polecam i dziękuję.
Profesjonalny kontakt z infolinią. Osoba z infolini doradziła mi jakie akcesoria dobrać do lunety Celestron Ultima 100 wedle moich potrzeb. Odpowiedziała na wszystkie pytania. Poinformowała o czasie realizacji zamówienia.
Proces zakupowy polecam.
Zakupiliśmy lornetkę Delta forest II. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy
Julian jest najlepszy. Fajnie by było mieć promocje na sprzęt polecany przez Juliana. Choćby np. delta tripod carbon.