30 lis 2023
Super zakupy w korzystnych cenach, z dobrą i konkurencyjną dla innych sprzedawców ofertą w ramach Black Friday.
Szybka darmowa przesyłka, profesjonalnie zapakowana. Ekspresowa i życzliwa obsługa klienta - zarówno telefoniczna, jak i mailowa. Rozpatrzenie reklamacji bezproblemowe, z dnia na dzień, na korzyść klienta.
Super doświadczenie konsumenckie - dziękuję i polecam! Lubię Emako na 5 gwiazdek!
Firane otrzymałam że skaza , nie polecę ponieważ spodziewałam się kompletu a otrzymałam 1 sztukę zasłon . W dodatku nie wiem dlaczego dziś przyszła informacja , że jutro otrzymam następna dostawę za pobraniem , której nie zamawiałam .Nie zamawiałam podwójnie , więc nie przyjmuje przesyłki .
Pozdrawiam serdecznie
Opinie nt. sklepu EDAXO.pl
27 sie 2024
sprawny zakup i dostawa. Dostałem inny wzór i kolorystykę zasłony prysznicowej mimo że na opakowania produktu widnieje zamawiany wzór i kolorystyka ale okazało się że otrzymany produkt pasuje jeszcze lepiej.
18 sie 2024
Funkcjonalne rozwiązanie wieszania. Brak tylko jakiej średnicy są wkręty ze stali nierdzewnej, aby przymocować wieszak do drzwi, lub załączyć je do oferty. Długo szukałem czegoś takiego. Pozdrawiam
Przesyłka starannie spakowana. Elementy idealnie oznaczone, co ułatwia skręcanie . Bardzo dobry kontakt oraz na bieżąco informacja o przesyłce. Polecam.
3 wrz 2024
Serdecznie dziękuję za szybkie dostarczenie przesyłki. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam sprzedającego. E.M.
3 wrz 2024
Szybkai sprawna dostawa zamówień . Przesyłki bez znaków uszkodzeń ,płatności przy odbiorze .
25 sie 2024
Bardzo polecam
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo polecam.