sklep.saltex.pl Opinie:
Opinie na temat sklep.saltex.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno materiałów, jak i wykonania. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację i dostawę zamówień. Klienci doceniają profesjonalną, uprzejmą i sprawną obsługę zamówień. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktów z opisem w sklepie. Klienci wyrażają zadowolenie, że kupują polskie produkty i chętnie wspierają rodzimą markę. Choć produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi oraz rozmiarówka jest zgodna z deklaracją, pojawiają się sporadyczne uwagi o drobnych rozbieżnościach i problemach z dopasowaniem.
Opinie nt. sklepu sklep.saltex.pl
BIelizna-reformy damskie
znakomita, delikatna i prawdziwie bawełniana bielizna! I gumki nie sa spawane z majtkami, tylko wciągane do tunelu!Miękkie i wygodne! Wspaniały towar!
Zamówiony towar zgodny z dostarczonym, bardzo dobra jakość, super szybka dostawa.
Koszula nocna
Kupiłam 2 koszule nocne, obie doskonałej jakości w idealnym rozmiarze. Materiał przyjemny z naturalnych włókien. Bardzo dobre odszycie. Polecam
Sprawnie
Szybko, sprawnie i skutecznie. Artykułu zgodne z opisem. Rozmiarówka dobra. Polecam
Wszystko ok ,bardzo sprawnie, dobra komunikacja .Gorąco polecam.
Szybką dostawą, piękne koszule nocne.
Super jakość koszuli nocnej.
Bardzo ładne, dobrej jakości bawełniane podkoszulki za dobra cenę
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka realizacja. Polecam.
Szybka dostawa, bezproblemowo, towar zakupiony ok zgodnie z oczekiwaniem.
Polecam ten sklep.