sklep.saltex.pl

Opinie (717) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (850)

sklep.saltex.pl

Opinie (717) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (850)

Opinie na temat sklep.saltex.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno materiałów, jak i wykonania. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację i dostawę zamówień. Klienci doceniają profesjonalną, uprzejmą i sprawną obsługę zamówień. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktów z opisem w sklepie. Klienci wyrażają zadowolenie, że kupują polskie produkty i chętnie wspierają rodzimą markę. Choć produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi oraz rozmiarówka jest zgodna z deklaracją, pojawiają się sporadyczne uwagi o drobnych rozbieżnościach i problemach z dopasowaniem.

Opinie nt. sklepu sklep.saltex.pl

Dobra jakość, szybkość wysyłki i fajne wyprzedaże 😊

Bardzo dobra polska belizna

Bielizna bardzo dobra, trwała, uszyta bez zarzutu. Kupuję nie pierwszy i nie ostatni raz. A dodatkowy atut - Saltex to polska marka. Wspierajmy ją.
Wszystko ok. Polecam wszystkim zakupy w tej firmie. Jakość produktów na najwyższym poziomie.
Produkty bardzo dobrej jakości, bokserki męskie, kalesony, podkoszulki 100 proc.bawelna.... takich właśnie szukałam i cieszę się że znalazłam.... Ładnie zapakowane, szybka dostawa.... Dziękuję....
Bardzo szybka wysyłka bez żadnych problemów. Niestety opis towaru nie odpowiada faktom. Reformy miały być ciepłe z meszkiem, ale nie są. Zwykła cienka bawełna, a meszek może widoczny byłby pod mikroskopem, chociaż jakość jest bardzo dobra. Liczyłam na naprawdę grubą bawełnę.

Szybko i tanio

Szybko - tanio- produkt polski - zgodnie z zamówieniem
Świetny kontakt i obsługa. Dobrej jakości rzeczy. Super, że produkty polskie.
Zakupione męskie bawełniane kalesony fantastyczne, mąż bardzo zadowolony, na aktualne mrozy idealne. Szybka dostawa, zamówienie bez problemu. Polecam ten sklep.
Wysoka jakość produktów i miła obsługa.
Wyroby są bardzo dobrej jakości, trzymają podany wymiar. Dostawa jest szybka i można zapłacić przy odbiorze towaru gotówką lub kartą płatniczą co bardzo ułatwia życie ludziom starszym.
Bielizna bawełniana dobrej jakości, wykonanie bardzo staranne, duży wybór zachęcający do ponownych zakupów i co ma dla mnie ogromne znaczenie, wykonanie przez polskie zakłady
Towar bardzo dobrej jakości. Jestem Waszym wieloletnim klientem
Bardzo fajna jakość tkanin! Wkrótce zamówię więcej rzeczy. Klasyczne, proste fasony. Szybka przesyłka, polecam!
Bardzo szybka przesyłka. Super jakość
Szybka dostaw jak zawsze.
Bardzo profesjonalna obsługa.

Zdecydowanie zadowolony

Szybka dostawa. Produkt ściśle zgodny z opisem. Cena jak najbardziej w porządku. Jestem zdecydowanie zadowolony z zakupu.
Super jakość. Rodzice zadowoleni.!
Wszystko ok. Slipy super zawsze je kupuję.

Szybka dostawa i bardzo dobra jakość pidżam.