sklep.saltex.pl

Opinie (717) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (850)

sklep.saltex.pl

Opinie (717) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (850)

Opinie na temat sklep.saltex.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno materiałów, jak i wykonania. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację i dostawę zamówień. Klienci doceniają profesjonalną, uprzejmą i sprawną obsługę zamówień. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktów z opisem w sklepie. Klienci wyrażają zadowolenie, że kupują polskie produkty i chętnie wspierają rodzimą markę. Choć produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi oraz rozmiarówka jest zgodna z deklaracją, pojawiają się sporadyczne uwagi o drobnych rozbieżnościach i problemach z dopasowaniem.

Opinie nt. sklepu sklep.saltex.pl

Szybko i sprawnie.
Kupiłam męską bieliznę dla syna i męża - solidnie wykonana , bardzo przyjemna w użytkowaniu, porządne szwy , nie drażniące skóry. Koszula nocna z wiskozy , którą kupiłam dla siebie jest bardzo komfortowa. Po tygodniu dokupiłam drugą.

Wszystko ok

Przesyłka dobrze zapakowana, towar dobrej jakości. Dobry kontakt ze sklepem
Towar świetnej jakości, dobra cena.
jak zawsze super
szybka wysyłka