arlento.pl

Opinie (67) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (67)

arlento.pl

Opinie (67) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (67)

Większość opinii o arlento.pl jest negatywna. Klienci bardzo często narzekają na niską jakość produktów, znacznie odbiegającą od opisu lub zdjęć na stronie. Częste są skargi na niezgodność zamówionych produktów z opisem, zdjęciami lub rozmiarem – klienci dostają zupełnie inne towary niż oczekiwali. Klienci podkreślają nieadekwatność ceny do otrzymanego produktu – produkty są bardzo drogie w stosunku do ich jakości. Wielu klientów podkreśla bardzo utrudniony lub praktycznie niemożliwy proces zwrotu – zwroty tylko do Chin na koszt klienta i brak realnej szansy na odzyskanie pieniędzy. Kontakt ze sklepem oceniany jest bardzo negatywnie – klienci skarżą się na brak odpowiedzi, ignorowanie reklamacji i trudności w uzyskaniu pomocy. Klienci często zwracają uwagę na bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę, często przekraczający deklarowany termin.

Opinie nt. sklepu arlento.pl

Produkt przesłany nie jest tym, który jest na zdjęciu. Opis także niezgodny z tym, co przyszło. Sandały mają inny, choć trochę podobny, fason, śmierdzą klejem i gumą, jakość dramatyczna. Ciekawe, czy zwrot się uda.
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie-,,mądry po szkodzie" zostałem oszukany i straciłem część kasy gdyż zamówione koszula i spodnie miały być lniane a doszły bawełniane zwrot nadpłaconej kwoty nie nastąpił i brak kontaktu. Oszustwo i tyle w temacie
Zamówiłem i zapłaciłem za buty 11 dni temu. Od tego czasu nie było żadnego kontaktu ze sklepem, żadnej informacji o wysłaniu zamówienia. To oszuści. Policja prowadzi już postępowania. Dałem się oszukać.
Straszna firma nie polecam tyle pieniędzy wydanych zero kontaktu zero zamówienia
Ten sklep to porażka. Towar idzie 3 tygodnie, a jego jakość gorsza niż TEMU, bo to chińszczyzna, śmierdzące buty.
Oszuści nie wysyłają towaru. Zwykli śmietniowki złodzieje. Nic nie kupujcie od nich !!!!!!!!!!!
Miłe zaskoczenie — wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, porządnie zapakowane. Obsługa klienta bardzo pomocna i uprzejma. Polecam z czystym sumieniem!