artykulyreligijne.pl Opinie:
Brak opinii
Bądź pierwszą osobą, która podzieli się swoimi doświadczeniami
Pomóż innym dokonywać mądrych wyborów, dzieląc się swoją opinią.Wybierz gwiazdki do oceny
Czy to jest Twoja firma?
Dołączenie do społeczności Trusted Shops jest bezpłatne i łatwe. Aby zarządzać swoim profilem i rozpocząć budowanie zaufania wśród klientów, wystarczy utworzyć konto.Odpowiadaj na opinie
aby pokazać klientom, że interesują Cię ich odpowiedziAktualizuj swój profil
aby zaprezentować swoją firmę potencjalnym klientomChroń swoją reputację
dzięki powiadomieniu o pierwszej opiniiInformacje o firmie
Artykuły Religijne i Dewocjonalia - witamy w naszym sklepie!
Z wielką przyjemnością witamy Państwa w naszym sklepie internetowym, w którym oferujemy artykuły religijne, dewocjonalia i pamiątki, a także wyposażenie kościołów, szaty liturgiczne i inne artykuły niezbędne do odprawiania mszy, celebracji świąt i uroczystości kościelnych. Mamy nadzieję, że zgromadzony przez nas asortyment będzie dla Państwa atrakcyjny, a zaproponowane przez nas ceny, promocje i oferty specjalne sprawią, że z przyjemnością do nas wrócicie.
Prowadzony przez nas sklep z dewocjonaliami ma bardzo długą tradycję i mieści się… oczywiście w Częstochowie - mieście niezwykle ważnym dla każdego katolika. Codziennie odwiedzają nas pielgrzymi z całej Polski, a bezpośredni kontakt pozwolił nam zrozumieć ich potrzeby i oczekiwania, dlatego proponujemy tylko najpiękniejsze, najbardziej oddające wiarę dewocjonalia, pamiątki i artykuły religijne. Dokładamy starań, aby każdy produkt był starannie wykonany, z najlepszych jakościowo materiałów, precyzyjnie wykończony i pochodził od polskich producentów.
Dbamy o piękny wystrój kościołów w całej Polsce
Lata doświadczenia i bliski kontakt z księżmi, zakonnikami i siostrami zakonnymi oraz wiernymi ukształtowały nasze podejście do tego, jakie wyposażenie kościoła oferować. Doskonale wiemy, że każda świątynia ma swój niepowtarzalny charakter, który można dodatkowo podkreślić elementami wystroju, a detale tj. zacheuszki, akolitki, lampy potęgują niezwykłą atmosferę.
DKK Design Wojciech Kubara