emmano.pl

Opinie (18) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (21)

emmano.pl

Opinie (18) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (21)

Opinie nt. sklepu emmano.pl

Świetna firma-polecam!!!

Szybki czas realizacji zamówień. Gdy zapomnę o ważnej dacie wiem ,że dzięki Emmano zawsze zdążę z prezentem i zawsze będzie trafiony. Zamówiłam dwa obrazy i dwa szkła akrylowe. Wszystko wygląda jak żywe,są piękne kolory,zachowane detale. Zawsze mogę liczyć na miłą obsługę i produkty genialnej jakości. Zamawiam u nich prezenty od 4 lat i nigdy mnie nie zawiedli. Jeśli nie jestem czegoś pewna oni zawsze pomogą i doradzą. Zamówienia szybko są wysłane, nie trzeba czekać x czasu a praca jest wykonana na wysokim poziomie . Z całego serca polecam tą firmę,tworzą super zespół

Polecam !!!

Serdecznie dziękuję za ekspresową realizację zamówienia. Koszulki prezentują doskonałą jakość, co potwierdza moje wcześniejsze pozytywne doświadczenia. Mimo późno złożonego zamówienia, zależało mi na szybkiej dostawie ze względu na nadchodzącą świąteczną sesję – przesyłka dotarła idealnie na czas. Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu.
Polecam ten sklep. Tworzą wyjątkowe pamiątki w świetnej jakości i cenie. Zamówiłam obrazy i szkło akrylowe i jestem zadowolona. Zespół jest bardzo sympatyczny i pomocny, szybko realizują zamówienia. Pan Dorian ze zdjęcia złej jakości wyczarował mi piękną pamiątkę wraz z resztą zespołu
Zamówiliśmy koszulkę i czapkę na Dzień Ojca i jesteśmy bardzo zadowoleni! Grafika jest świetna – dokładnie taka, jak na zdjęciach, a nawet lepsza na żywo. Na szczególną pochwałę zasługuje ekspresowa wysyłka – paczka dotarła znacznie szybciej, niż się spodziewaliśmy. Kontakt ze sklepem również na wysokim poziomie – szybkie odpowiedzi i pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecamy!
Produkty wysokiej jakości bezpiecznie zapakowane. Jeśli chodzi o czas dostawy to jest raczej szybki. Warto zadzwonić przed zamówieniem i dopytać czy są jakieś opóźnienia. Kontakt z obsługą 🙂 tak są wzloty i upadki ale częściej miły pracownik z empatią który ma właściwie podejście do klienta. jestem Mega zadowolona. zdjęcia w załączniku

Emmano.pl – pełne serce i profesjonalizm w jednym!

Zamawiałem dla mamy personalizowaną koszulkę i kubek. Nie tylko były świetnie wykonane i wygląd na żywo przewyższył moje oczekiwania, ale i ekspresowa wysyłka oraz kontakt z obsługą klienta zasługują na 5/5! Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka oryginalnego i dopracowanego prezentu z duszą!
Jestem bardzo zadowolony, nie rozumiem złych opinii, mam same dobre wrażenia. Zamówiłem obraz i jest świetnie wykonany. Żona zamówiła koszulkę i kubek i też są super. Wysyłka błyskawiczna, obsługa klienta super, szybkie odpowiedzi. Szczerze nie mam się do czego przyczepić. Polecam!
Otwartość na niestandardowe zamówienia, profesjonalna obsługa, dużą dbałość o klienta, błyskawiczna realizacja, polecam!
Świetny sklep z super prezentami na każdą okazję … obsługa klienta na najwyższym poziomie. Wszelkie pytania czy problemy były od razu rozwiązane. Polecam.
Polecam z całego serca! Kupiłam koszulkę dla dziecka „Dzień przedszkolaka” bardzo dobra jakość produktu i szybka wysyłka 😍
Wspaniały kontakt ,bardzo szybka wysyłka ,wszystko w jak najlepszym porządku.Gorąco polecam 😊
Świetna jakość i super prezent niespodzianka, bardzo dziękujemy! Koszulki na prawdę super!

Super zamówienie!

Jakość koszulki, super worek dla dziecka. Polecam każdemu tą firmę! Super obsługa!
Kupiłam koszulkę i wtorek Z worka jestem zadowolona natomiast na koszulce jest krzywy nadruk

koszulka męska na dzień taty…

Zamówienie koszulka męska na dzień taty przyszła na czas nadruk ok ale jakość bawełny zła za taką cenę powinna być lepszej jakości, jest bardzo cienka i prześwitująca i po pierwszym praniu zrobił się worek , rozciągnęła się jednym słowem badziew.Radzę aby firma zainwestowała w lepszej jakości koszulki bo nadruk jest naprawdę spoko
Zamówiłam koszulki dla synów na dzień chłopaka. Właśnie odebrałam paczkę i niestety jakoś jest bardzo kiepska. Materiał cieniutki, napis blady, w dodatku odcienie bluzek różnią się w zależności od rozmiaru. To nie jest moje pierwsze zamówienie w tym sklepie, ale tym razem jestem bardzo rozczarowana. Stosunek jakości do ceny wypada naprawdę kiepsko...
Zamówiłam prezent na dzień taty. I w dalszym ciągu czekam na przesyłkę. Coś strasznego w opisie jest do 5 dni roboczych co nie jest prawda.

Bardzo słaba jakość produktu

Zamówiłam metrowke z personalizowanym napisem. Po miesiącu napis się łuszczy i odpada przy każdym dotknięciu