https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów oraz wysoką jakość mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Obsługa klienta, w tym kontakt zarówno z firmą, jak i z kierowcami, jest oceniana bardzo wysoko za uprzejmość, komunikatywność i chęć pomocy. Punktualność i profesjonalizm dostawy są często podkreślane, a opakowania produktów zwykle uznawane są za solidne i przemyślane. Dodatkowo, ceny produktów są najczęściej określane jako atrakcyjne i akceptowalne, a klienci doceniają dłuższe terminy przydatności do spożycia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych dostarczonych artykułów oraz pojedynczych partii produktów. Zdarzają się także opóźnienia lub problemy z terminem dostawy. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do uszkodzeń opakowań lub ich nadmiernej ilości. Niektórzy klienci zauważają wzrosty cen lub wysokie kwoty za wybrane produkty, a czasem zgłaszają zastrzeżenia do zbyt krótkich dat przydatności do spożycia.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Wszystko dobrze zapakowane zimne dojechało na czas polecam
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko dotarło dobrze zapakowane, świeże i na czas. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Przepyszne jedzenie
Produkty dobrej jakości, profesjonalna i terminowa dostawa. Polecam
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jakość produktów oraz terminowa dostawa spełniły oczekiwania Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Rewelacja 😀

Szybko , sprawnie a najważniejsze że pysznie! Serdecznie polecam! 😀
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko było szybko, sprawnie i przede wszystkim smacznie 😀 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko jest super
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Uprzejmy Kontakt z klientem i produkty bardzo dobrej jakosci i smaczne
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)

goraco polecam!

goraco polecam. Wszystko świeże i smaczne. Dostawa punktualna
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że świeżość, smak i punktualna dostawa spełniły oczekiwania. Dziękujemy! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko super pasowało
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko było w porządku i spełniło oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Dziala 😀

Korzystam od dluzszego czasu, do dzis bez wiekszych problemow o ktorych warto pisac. Mam swoja palete produktow ktorych nie dostane u siebie. Pozdrawiam Zespol
Wszystko super

Zamówienie przyszło punktualnie!

Zamówienie przyszło punktualnie. Kierowca super. Wszystko było super zapakowane i wyglądało dobrze. Ale...Niestety nie smakowało tak jak wyglądało. Pierogi,Niestety totalna wpadka miało być 300 gram z opakowaniem było 285g.Za 6 euro mieliśmy 6 pierogów, które-mialy samo ciasto i troszkę nadzienia. Niestety porażka na całej linii. Krokiety niestety suche i bez smaku. Reszta była Ok. Niestety nie będzie to mój sklep.
Mili panowie co dostarczają zamówienie.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że nasi kierowcy zostali tak miło ocenieni. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Polecam!!

Polecam !! Wszystko super Smaczne wędliny I bardzo miły dostawca!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wędliny smakowały, a dostawca zrobił dobre wrażenie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
BP
Beata P.
Wszystko ok
LM
Lukas M.

Kolejny raz wszystko przebiegło znakomicie.Polecam
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że kolejny raz wszystko przebiegło znakomicie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Miłe zaskoczenie

Pierwszy raz zamawialam i jestem mile zaskoczona. Jedzenie swieze, dobrze schlodzone, nic sie nie zepsulo. Kontakt ze sklepem bez problemu. Na pewno jeszcze skorzystam.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że pierwsze zamówienie było miłym zaskoczeniem i wszystko dotarło w idealnym stanie. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Bardzo polecam ten sklep. Mieszkam za granica i dzieki nim moge zjeść normalne polskie jedzenie. Pierogi pyszne, wedliny jak u nas w domu. Paczka przyszla bez problemu.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że możemy dostarczać smak polskiego domu, nawet za granicą. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
LM
Lukas M.
Wszystko zgodne z zamówieniem, świeże produkty i miły ,uprzejmy kierowca.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko było zgodne z zamówieniem, a świeżość i miła obsługa zostały docenione. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Osobiście polecam , obsługa klienta na bardzo dobrym poziomie.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że obsługa klienta została tak dobrze oceniona. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko świeże i wysokiej jakości. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony i polecam was znajomym nie tylko Polakom🙂
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jakość spełnia oczekiwania i że poleca nas Pan również znajomym – to dla nas ogromne wyróżnienie 🙂 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku