https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2992) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5310)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2992) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5310)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą świeżość oraz wysoką jakość produktów, podkreślają także ich doskonały smak i spełnianie oczekiwań. Pakowanie oceniane jest jako staranne i zapewniające bezpieczeństwo. Dostawa jest zazwyczaj punktualna i bezproblemowa. Obsługa klienta oraz kontakt z kierowcami wzbudzają uznanie dzięki uprzejmości, szybkim odpowiedziom i indywidualnemu podejściu. Kierowcy są opisywani jako mili, pomocni i profesjonalni, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Dodatkowo ceny są najczęściej postrzegane jako atrakcyjne i przystępne. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nieświeżości produktów oraz niedociągnięć smakowych lub jakościowych. Zdarzają się także zastrzeżenia co do sposobu ułożenia produktów podczas pakowania, a czasem odnotowywane są drobne uszkodzenia. Nieliczni klienci zwracają uwagę na opóźnienia w dostawie lub drobne niedogodności w jej trakcie. Pojedyncze opinie wskazują na wzrosty cen lub wysokie koszty niektórych produktów.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Godne polecenia

Kontakt bardzo dobry. Produkty wysokiej jakości.
Dziękujemy bardzo :)
👌👍😁
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za wystawienie opinii! 😊 Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli zechcą Państwo napisać w kilku słowach, co możemy zrobić lepiej. Każda uwaga jest dla nas niezwykle cenna i pomaga nam nieustannie podnosić jakość naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Super świerzy towaru. Polecam.
Wszystko super :)
Dziękujemy za 5 ⭐! Zapraszamy ponownie!
Jak zawsze wszystko świeże i pyszne. Polecam
Kierowcy 10/10

Bardzo profesjonalnie

Wszystkiego jest super, kierowca bardzo miły pan , jedne co bym chciala to zawsze w sobote zamówienie
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię i zaufanie! 😊 Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli dostarczyć coś pysznego.
Nie moge dać wiecej ,bo juz trzeci raz mi odmowiliscie zamowienia a ja bralam zakupy na wieksza sume.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dzień dobry. Wyjaśnialiśmy Pani już kilkukrotnie poprzez wiadomości oraz telefonicznie i pragniemy ponownie przypomnieć, że Pani adres znajduje się poza naszymi trasami dostaw, co jest wyraźnie zaznaczone na naszych mapach. Mimo tych informacji Pani nadal składa zamówienia, które — niestety — nie mogą zostać zrealizowane, bo po prostu nie jeździmy w ten region. Nie jest to odmowa złośliwa ani personalna, a jedynie kwestia logistyki, której nie przeskoczymy. Mamy nadzieję, że to wyjaśnienie zostanie ostatecznie przyjęte przez Panią do wiadomości. Pozdrawiamy Koneserzy Smaku
Mozliwosc płacenia kartą lub online ,niestety ciągłe płacenie gotówką jest bardzo męczące!Jest tyle możliwości płacenia online proszę o tym pomyśleć
SK
Silvia K.
Dziękujemy za 5 ⭐! Zapraszamy ponownie!
Nigdy się nie zawiodłam a już ładnych parę lat robię tu zakupy.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za wieloletnie zaufanie! 🥰 To ogromna radość wiedzieć, że od tylu lat możemy dostarczać Pani ulubione produkty i że zawsze jest Pani zadowolona 💚 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Świeże produkty,

Świeże produkty,duży wybór,Punktualność, miła obsługa klienta i dostawcy.