Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów oraz wysoką jakość mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Obsługa klienta, w tym kontakt zarówno z firmą, jak i z kierowcami, jest oceniana bardzo wysoko za uprzejmość, komunikatywność i chęć pomocy. Punktualność i profesjonalizm dostawy są często podkreślane, a opakowania produktów zwykle uznawane są za solidne i przemyślane. Dodatkowo, ceny produktów są najczęściej określane jako atrakcyjne i akceptowalne, a klienci doceniają dłuższe terminy przydatności do spożycia.
Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych dostarczonych artykułów oraz pojedynczych partii produktów. Zdarzają się także opóźnienia lub problemy z terminem dostawy. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do uszkodzeń opakowań lub ich nadmiernej ilości. Niektórzy klienci zauważają wzrosty cen lub wysokie kwoty za wybrane produkty, a czasem zgłaszają zastrzeżenia do zbyt krótkich dat przydatności do spożycia.
Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Jestem bardzo zadowolona jak zawsze zresztą. Wszystko było świeże i smaczne. Perfekcyjnie zapakowane i z pewnością będę nadal kupować produkty polskie które niestety nie smakują jak niemieckie. Pozdrawiam.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że produkty były świeże, smaczne i starannie zapakowane. To ogromna radość, że chętnie wraca Pani po polskie smaki.
Koneserzy Smaku
Rewelacja! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Zamówienie, dostawa i sama jakość dostarczonych produktów była świetna.
Z pewnością zostaniemy stałymi klientami.
Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło sprawnie i że dołączacie Państwo do grona stałych klientów.
Koneserzy Smaku
Jak zawsze niezawodnie, wszystko świeżutkie i na czas. Absolutnie popieram płatność gotówką - za uczciwe w końcu i transparentne fakturki. Zrozumiałam w sobotę (odbiór dostawy przed 7:00), dlaczego szybkie otrzymanie gotówki to minimum dla stabilności płynności finansowej w firmie i stabilności rozwoju. Można opłacic, owszem, również na kasce fiskalnej (dziekuję za taką możliwość), ale... należnośc dojdzie do jej właściciela najwcześniej gdy poniedziałkowe budziki obudzą systemy bankowe. Bankom w końcu tez należy się wolne od handlowych weekendów.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że docenia Pani naszą terminowość, świeżość produktów i przejrzystość rozliczeń 💚 To dla nas niezwykle ważne, by klienci dostrzegali nasze zaangażowanie w uczciwą i rzetelną współpracę. Dziękujemy za wsparcie i zaufanie! 🌟
Udanych zakupow i Wesolych Swiat
Nr.1 w tym zakupie byly 3 szt. karpia, byly bardzo swieze i smaczne, juz po degustacji, poporcjowane i zamrozone, czekaja na Wigilie.
Reszta produktow tez ok. Polecam zakupy w sklepie Koneserzy smaku.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że karpie oraz pozostałe produkty spełniły oczekiwania i będą cieszyć przy wigilijnym stole.
Koneserzy Smaku
Dostawa i pakowanie super ale...
Dostawa i pakowanie super. Większość produktów też. Jedna gwiazdka mniej za łazienki i kotlety Mielone drobiowe bo miały dużo za dużo pieprzu a łazanki niestety do tego byly jak "ciapka" z małą ilością makaronu. Poprstu nie moj smak aber myślę że to kwestia indywifualna i przyzwyczajeń z Kochnische babci lub mamy :) poza tym zawsze jestem zadowolona i będę zamiawiać ponownie. Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za Pani opinię i cenne uwagi 💚 Cieszymy się, że docenia Pani naszą dostawę, pakowanie i większość produktów. Smaki faktycznie bywają kwestią bardzo indywidualną – każdy z nas ma swoje wspomnienia i przyzwyczajenia z domowej kuchni 🍴😊
Bardzo doceniamy szczerość, bo to właśnie dzięki takim opiniom możemy stale się rozwijać i dopracowywać ofertę. A przede wszystkim cieszy nas, że mimo drobnych zastrzeżeń pozostaje Pani z nami i dalej zamawia – to dla nas największy komplement 🙏
Zespół Koneserzy Smaku
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Wszystko super… świeży torwar super…
Wszystko super… świeży torwar super dostawa … przemiły kierowca …
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że wszystko było świeże, a dostawa i kierowca spełnił oczekiwania.
Koneserzy Smaku
Świeżość produktów i przyzwoita data ważności.
Wszystko super, ALE...
Zakupy uważam za udane, ALE... daliśmy się nabrać na zakup torby z różnymi produktami (wg kierowcy), które były przecenione o 50%. Jak się okazało,w torbie były SAME SŁODYCZE plus jakieś zupki chińskie, kisiel-raczej nic, co bym sama kupiła. Termin przydatności produktów oczywiście był adekwatny. Po skontaktowaniu się z obsługą klienta otrzymałam odpowiedź, że kierowca może przy następnym razie zabrać zakupione rzeczy :D I chyba ten stosunek do klienta mnie tak mocno rozczarował, że to było ostatnie moje zamówienie u Koneserów Smaku.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za Pani opinię.
Chcielibyśmy podkreślić, że kierowca poinformował przy odbiorze Pani męża o możliwości sprawdzenia pakietu na miejscu przy jego zakupie – z czego zrezygnował. Zestaw, o którym mowa, to pakiet produktów z krótszym terminem przydatności, dlatego cena była obniżona o 50%.
Nasza propozycja odbioru torby była formą ukłonu w stronę Pani – standardowo tego typu zestawy nie podlegają zwrotowi, ale chcieliśmy znaleźć rozwiązanie, aby zrekompensować Pani niezadowolenie. Tym bardziej przykro nam, że została odebrana jako coś negatywnego.
Dlatego przyznamy szczerze, że ocena 3 gwiazdek mocno nas rozczarowała. Zrobiliśmy wszystko zgodnie z zasadami, a dodatkowo zaoferowaliśmy coś ponad standard. Mamy nadzieję, że jeszcze da nam Pani szansę i przekona się, że zakupy w Koneserach Smaku zawsze są na najwyższym poziomie.
Wędliny pyszne .polecam . Zawsze punktualnie dostarczone i oczywiście bardzo duży wybór.
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że wędliny smakują, a punktualność i duży wybór są doceniane.
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Wszystko świeże i zawsze na czas. POLECAM
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Dostawa i moje ulubione zakupy
Gorące Dziękuję ...
Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie.
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Dobra dostawa i wszystko bardzo dobre..
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że dostawa i produkty spełniły oczekiwania.
Koneserzy Smaku
Bardzo lubię kupować u Koneserów, obsługa szybka, świeżutki towar trafia do okienka 🏡 Nasza współpraca trwa od kilku lat.Bardzo dobrej jakości polskie produkty. Polecam
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że od lat możemy dostarczać świeże, polskie produkty i sprawną obsługę.