Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą świeżość oraz wysoką jakość produktów, podkreślają także ich doskonały smak i spełnianie oczekiwań. Pakowanie oceniane jest jako staranne i zapewniające bezpieczeństwo. Dostawa jest zazwyczaj punktualna i bezproblemowa. Obsługa klienta oraz kontakt z kierowcami wzbudzają uznanie dzięki uprzejmości, szybkim odpowiedziom i indywidualnemu podejściu. Kierowcy są opisywani jako mili, pomocni i profesjonalni, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Dodatkowo ceny są najczęściej postrzegane jako atrakcyjne i przystępne.
Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nieświeżości produktów oraz niedociągnięć smakowych lub jakościowych. Zdarzają się także zastrzeżenia co do sposobu ułożenia produktów podczas pakowania, a czasem odnotowywane są drobne uszkodzenia. Nieliczni klienci zwracają uwagę na opóźnienia w dostawie lub drobne niedogodności w jej trakcie. Pojedyncze opinie wskazują na wzrosty cen lub wysokie koszty niektórych produktów.
Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/
Zamówienie zrealizowane tak jak było zaplanowane. Dostarczone pod drzwi w odpowiednim czasie.
Dziękujemy za opinię! 😊
Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z planem i dostarczone na czas.
Koneserzy Smaku
Bardzo Sympatyczny kierowca Pan Artur i super szybka dostawa.
Dziękujemy za opinię! 😊
Cieszymy się, że dostawa była szybka, a Pan Artur tak sympatyczny – przekażemy mu miłe słowa.
Wszystko ok
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Wszystko ok. Towar dobrze zabezpieczony, nic nie uszkodzone. Smaki bardzo dobre. Zamówienie dotarlo zgodnie z terminem. Polecam 🙂
Dziękujemy za opinię! 😊
Cieszymy się, że wszystko dotarło bezpiecznie, na czas i że smaki przypadły do gustu.
Koneserzy Smaku
Wszystko super jedzonko pyszne kierowca mily, sympatyczny i zadbany
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że jedzenie smakowało, a kierowca zrobił tak dobre wrażenie.
Koneserzy Smaku
Jestem jak zawsze zadowolona.Pan kierowca super-przesympatyczny.punktualny. Jestem klientka od kilku lat i tak pozostanie póki mieszkam w Niemczech.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że od lat możemy Pani towarzyszyć, a dostawa i obsługa zawsze spełniają oczekiwania.
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Zupy byly nie za bardzo dobre. Odbijalo sie po nich nie mozliwe. Pasztetowa tez jakas taka zbita,plastikowa.Reszta ok, bardzo fajny kierowca Pan Artur
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Wszystko bez zarzutu. Najwyższa jakość zarówno produktów jaki obsługi. Gorąco polecam
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że zarówno jakość produktów, jak i obsługa spełniły najwyższe oczekiwania.
Koneserzy Smaku
Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości produktów od Koneserów Smaku. Już po pierwszym spróbowaniu czuć, że mamy do czynienia z czymś wyjątkowym – starannie dobrane składniki, perfekcyjne wyważenie smaków i wyraźna dbałość o detale. To zdecydowanie nie jest produkt masowy – widać, że został stworzony z pasją i doświadczeniem. Idealny wybór dla osób, które cenią sobie autentyczny smak i wysoką jakość. Z pewnością wrócę po więcej!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 💛 Cieszymy się, że doceniają Państwo naszą pasję i jakość produktów. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy!
Jesteście najlepsi !!!!
Dziękujemy z całego serca! 😊
Takie słowa to dla nas ogromna radość i motywacja 💛