https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów oraz wysoką jakość mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Obsługa klienta, w tym kontakt zarówno z firmą, jak i z kierowcami, jest oceniana bardzo wysoko za uprzejmość, komunikatywność i chęć pomocy. Punktualność i profesjonalizm dostawy są często podkreślane, a opakowania produktów zwykle uznawane są za solidne i przemyślane. Dodatkowo, ceny produktów są najczęściej określane jako atrakcyjne i akceptowalne, a klienci doceniają dłuższe terminy przydatności do spożycia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych dostarczonych artykułów oraz pojedynczych partii produktów. Zdarzają się także opóźnienia lub problemy z terminem dostawy. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do uszkodzeń opakowań lub ich nadmiernej ilości. Niektórzy klienci zauważają wzrosty cen lub wysokie kwoty za wybrane produkty, a czasem zgłaszają zastrzeżenia do zbyt krótkich dat przydatności do spożycia.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Super towar świeży,szybka d'Ottawa,kierowca bardzo miły co jeszcze powiedzieć....polecam wszystkim zamawiać w Koneserzy Smaku☺️😇🥰
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że towar był świeży, dostawa szybka, a kierowca zrobił dobre wrażenie 😊 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Polecam 100% zamawiam mięso i inne produkty wszystko dobrze zapakowane świeże 😊dostawa dobrze zaplanowana z wyprzedzeniem.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że produkty są świeże, dobrze zapakowane, a dostawa odpowiednio zaplanowana. 💛 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Szczerze polecam

Dziś odebrałem kolejne już zamówienie, a razem z nim ogórki " konesera", które są prawdziwym hitem, ale co najważniejsze to to że nie mogłem być w domu w momencie dostawy. Rano napisałem wiadomość podalac 3 różne, znacznie oddalone miejsca, w których będę o danych godz. Koneser i kierowca stanęli na wysokości zadania i otrzymałem swoją przesyłkę w umówionym miejscu czekając na kierowcę ( z przysłowiowym zegarkiem w ręku nawet nie 5 min) Pominę już fakt że kwota do zapłaty była o ok 20% niższa niż ta, która miałem na tzw propozycji faktury co było dla mnie dodatkowo bardzo miłym zaskoczeniem. To jest firma, której motto to " my jesteśmy dla klienta, a nie klient dla nas" Podziękowania dla szefostwa i pracowników, a zwłaszcza kierowców, którzy zawsze są mili, życzliwi i chętnie służą pomocą. SZCZERZE POLECAM
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą i szczegółową opinię! 🤩 To ogromna przyjemność czytać, że docenia Pan nasze produkty oraz zaangażowanie całego zespołu — zwłaszcza kierowców 🚚 Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i miło. Dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Polecam zakupy u Koneserów Smaku.

Jest to nasze dopiero drugie zamówienie od Koneserwów Smaku ale napewno nieostatnie. Będzie ich napewno dużo więcej. Polecam z całego serca tą firmę. Koneserów Smaku wyróżnia przede wszystkim to że wszystko jest naprawdę świeże, smaczne i starannie zapakowane. Zamówienie dotarło do nas na umówioną godzinę w chłodni gdzie daje nam gwarancję świeżości produktów. Ceny w sklepie są przystępne i każdy znajdzie coś dla siebie. Wędliny i wyroby garmażeryjne są bardzo smaczne i czuć w nich że produkowane są na najwyższym poziomie. Warzywa świeże i chrupiące. Polecam zakupy u Koneserów smaku!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za tak piękną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze produkty, świeżość, sposób pakowania i terminowa dostawa spełniły Państwa oczekiwania. To ogromna radość mieć tak zadowolonych klientów — dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko dobrze zapakowane, az za dobrze, koperek moglby byc w innym opakowaniu jak w cienkiej folie i co po przez to byl troszke zmiazdzony… Pasztet wysmienity, drodzowiec tez, tylko drozdzowiec musi byc najpierw zwilzony i w piekarniku podgrzany.Mieso swieze w vacuum ! i pyszne. Dobry kontakt z kierowca! Polecem
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pasztet, drożdżowiec i mięso smakowały, a kontakt z kierowcą był udany. Koperek postaramy się w przyszłości pakować delikatniej, aby dotarł w idealnym stanie. Dziękujemy za sugestię! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Profesjonalisci w każdym aspekcie.Dostawa punktualnie .Wcześniejszy kontakt przed dostawą. Pan dostawca miły i asertywny.W zestawie , który zamówiliśmy wszystkie produkty spełniły nasze oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że profesjonalizm, punktualność i jakość produktów spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dostawa jak i rowniez produkty pierwsza klasa, szkoda ze tym razem nic nie zostalo extra do wyboru 😉
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊 Cieszymy się, że zarówno dostawa, jak i produkty były pierwsza klasa 😉 Następnym razem postaramy się, żeby coś ekstra również się znalazło 😄 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Zamawiałam już kolejny raz wszystko zgodne z opisem i kurierzy bardzo mili polecam z całego serca
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za zaufanie! 😊 Cieszymy się, że kolejne zamówienie ponownie spełniło oczekiwania, a kierowcy zostali tak miło ocenieni. Dziękujemy 💛 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dostawa super, kierowca dzwoni wcześniej, bardzo miły człowiek. Mięso które zamówiłam świeże i dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊 Cieszymy się, że dostawa, kontakt z kierowcą oraz jakość mięsa spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
dobre wyroby punktualnosc i bardzo dobrze wszystko zapakowane niemam nic do zarzucenia wszystko bardzo dobre tak dalej i do nastepnego zamowienia
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jakość, pakowanie i punktualność spełniły oczekiwania. Do następnego zamówienia! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Polecamy 🤎

Jak warzywa tak i mięso czy wędliny z najwyższej półki jakości. Oczywiście wszystko pięknie zapakowane i profesjonalnie dostarczone. Dziękujemy 🤎
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jakość produktów, pakowanie i dostawa zostały ocenione tak wysoko 🤎 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jestem bardzo zadowolona byłam na bieżąco informowana co do mojego zamówienia,wyroby świeże i smaczne wszyscy domownicy zadowoleni,polecam :-)
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że komunikacja, świeżość i smak produktów spełniły oczekiwania całej rodziny. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko dostarczono o umówionej godzinie bardzo ładnie zapakowane i świeżutkie.Pan dostawca był bardzo miły i uprzejmy.Pozdrawiam Barbara
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko dotarło na czas, było świeże i starannie zapakowane, a dostawca zrobił dobre wrażenie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jak zwykle wszystko wzorowo. Towar przybył na czas, bardzo dobrze zapakowany. O jakości nie będę pisał, bo nie potrzeba 👌
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jak zawsze wszystko przebiegło wzorowo, a jakość mówi sama za siebie 👌 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Szybka dostawa, super kontakt z kurierem. Wspaniałe wędliny które umilily nam święta wielkanocne. Będziemy dalej zamawiać z tej firmy.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że dostawa, kontakt i wędliny umiliły Państwu Święta Wielkanocne 🐣 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Rozczarowanie

Dzień dobry, niestety po raz drugi dotarło do mnie zamówienie z którego nie jestem zadowolona. Na początku roku zamówiłam u państwa karpia filety i dotarł do mnie produkt śmierdzący i rozpadający się dosłownie. Pisałem wtedy o zaistniałej sytuacji i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Tym razem zamówiłam mięso surowe przy karkówce i schabie pomyślałam że osobiście nigdy bym w sklepie nie kupiła tych kawałków mięsa , ale ok różnie to bywa pomyślałam. Jednak gdy zobaczyłam boczek doszłam do wniosku że więcej u państwa nie zamówię nic, ponieważ po raz kolejny dostałam po prostu ochlapy.Mięso było źle powykrajane, zawierało brzydkie, nieregularne kawałki, które sprawiają wrażenie odpadów produkcyjnych, a nie pełnowartościowego produktu przeznaczonego do sprzedaży. Taki towar nie spełnia standardów jakości, jakich oczekiwałam od Państwa sklepu.Uwazam że przy zamówieniu zagranicznym taka jakość jest niedopuszczalna, bo zapłaciłam za moje zamówienie nie maly rachunek!!!
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia,zamawiam mięsa, od dłuższego czasu i zawsze świeże wszystko jest,dobrze zapakowane,i co też najważniejsze: mili dostawcy-kierowcy. Tak trzymać
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie! 😊 Cieszymy się, że od dłuższego czasu świeżość, pakowanie i mili kierowcy spełniają oczekiwania. Będziemy trzymać poziom 💪 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jak zawsze super!!!świeże, dobrze zapakowane i punktualnie,oby tak dalej,tak trzymać 🙂
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jak zawsze wszystko było świeże, dobrze zapakowane i na czas 🙂 Będziemy trzymać poziom! 💪 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dziękujemy Jesteśmy z żoną zadowoleni kierowca bardzo miły nic dodać nic ujac pozdrawiam serdecznie i życzę wesołych świąt Karmanski Niemcy Piding
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni, a kierowca zrobił dobre wrażenie. Życzymy również Wesołych Świąt Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Świetne produkty.Bardzo dobra jakoś i dobrze zapakowane.Dostawa była też bardzo sprawna i bezproblemowo.Polecam dalej wszystkim
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jakość produktów, pakowanie i dostawa spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku