Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów oraz wysoką jakość mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Obsługa klienta, w tym kontakt zarówno z firmą, jak i z kierowcami, jest oceniana bardzo wysoko za uprzejmość, komunikatywność i chęć pomocy. Punktualność i profesjonalizm dostawy są często podkreślane, a opakowania produktów zwykle uznawane są za solidne i przemyślane. Dodatkowo, ceny produktów są najczęściej określane jako atrakcyjne i akceptowalne, a klienci doceniają dłuższe terminy przydatności do spożycia.
Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych dostarczonych artykułów oraz pojedynczych partii produktów. Zdarzają się także opóźnienia lub problemy z terminem dostawy. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do uszkodzeń opakowań lub ich nadmiernej ilości. Niektórzy klienci zauważają wzrosty cen lub wysokie kwoty za wybrane produkty, a czasem zgłaszają zastrzeżenia do zbyt krótkich dat przydatności do spożycia.
Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/
wszystko dobrze zapakowane w zgrabny karton. Daty ważności dość długie. Bardzo miły pan kierowca i super kontakt. Polecam
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊
Cieszymy się, że pakowanie, terminy ważności oraz kontakt z kierowcą spełniły oczekiwania. Dziękujemy!
Ja nie mam zastrzeżeń
Szybko
Produkty dobre
Kierowca miły i pomocny
Jeśli chodzi o punkty to dalej 10🫣
Polecam❤️
Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania i zasłużyliśmy na 10/10 ❤️
Szanowni Państwo,
dziękuję za dostawę – towar spożywczy dotarł dziś do nas zgodnie z planem.
Niestety muszę zwrócić uwagę na stan paczki w momencie doręczenia, który budził zastrzeżenia.
Kierowca poinformował mnie, że ma dla mnie dwie paczki, jednak po sprawdzeniu okazało się, że tylko jedna zawierała moje zamówienie. Paczka była wyraźnie uszkodzona , dlatego – na prośbę kierowcy – towar został szybko sprawdzony w jego obecności.
Po rozpakowaniu okazało się, że:
roladki wołowe były uszkodzone, a cały sos wypłynął do kartonu,
podczas czyszczenia produktów zauważyłam, że herbata Lipton przesiąkła sosem – po otwarciu okazała się całkowicie niezdatna do użytku,
sernik dotarł otwarty,
pierogi z kapustą i grzybami również były otwarte.
W załączniku przesyłam zdjęcia dokumentujące stan dostawy.
Chciałabym podkreślić, że są to produkty zamówione z myślą o świętach – daty ważności są długie, co bardzo doceniam. Niestety, ze względu na uszkodzenia opakowań, część towaru nie nadaje się do bezpiecznego przechowania do świąt.
Zwracam na to uwagę nie tylko w kontekście tego zamówienia, ale również z prośbą, aby pracownicy odpowiedzialni za pakowanie zachowywali większą staranność. Produkty były pogniecione i wrzucone razem do jednego kartonu (jedno na drugie )co najprawdopodobniej doprowadziło do opisanych uszkodzeń. Zależy mi na tym, aby w przyszłości uniknąć podobnych sytuacji i nieprzyjemności – zarówno dla Państwa, jak i dla klientów. Proszę nie odbierać tej informacji jako czepiania się. Doskonale rozumiem, że w okresie przedświątecznym mają Państwo bardzo intensywny czas i dużą liczbę zamówień. Zgłaszam tę sytuację wyłącznie z myślą o tym, aby w przyszłości mogli Państwo uniknąć podobnych reklamacji oraz ewentualnych nieporozumień z klientami. Dziękuję bardzo . Karolina Zys
Produkty dostarczone pod wskazany adres. Wszystkie potrzebne informacje były przekazywane na bieżąco o momencie dostawy.
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊
Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a komunikacja była na bieżąco.
Koneserzy Smaku
Idealna firma odpowiadają na każde zapytanie i nawet jak nie ma czegoś na stronie wystarczy powiedzieć co potrzeba a postaraja sie o To! I najwazniejsze ze można poczuć sie jak w domu z Polskimi produktami . Wszystko świeże a przede wszystkim idealnie zapakowane. Można tylko polecić bo smacznie, świeżo i z Polski 🤎 Dziękuję ❤️
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak serdeczną opinię! Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa sprawiają, że może się Pani poczuć jak w domu. To dla nas największa nagroda i motywacja do dalszej pracy.
Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko ok , ale…
PRAWIE ok , poza tym , że kierowca nawet nie zaproponował mi pomocy przy wniesieniu zakupów. Rozumiem że się spieszą ale kartony były ciężkie a ja sama …widział że nie mogę podnieść kartonu. Położył przy bramie na kostce , wziął kasę i odjechał. Zamawiam już trochę i u Was i od konkurencji i nie miałam takiej sytuacji . Pomimo to zakupy ok, jedynie jeszcze do czego mogłabym się przyczepić to fajnie by było pisać z jakiego powodu jest promocja, bo napoje są ważne do końca września a dostawa była 21 września.
Rewelacyjny sklep polecam
Wszystko bardzo Świeże, super jakościowo. Kontakt ze strony sklepu genialny. Wiedziałam dokładnie kiedy i o której przyjadą. Płatność przy odbiorze to genialne rozwiązanie. Kierowca przesympatyczny i zawsze ma jeszcze dodatkowe rzeczy na sprzedaż z czego skorzystałam bardzo chętnie. Polecam serdecznie. Ja już tylko z tej firmy będę zamawiać produkty, ceny sa bardzo atrakcyjne. Nigdzie nie trzeba jeździć i się fatygować. Wszystko przyjedza pod same drzwi🤩
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za tak fantastyczną opinię! 🤩 Cieszymy się, że zakupy u nas to dla Pani wygoda i przyjemność, a obsługa oraz produkty spełniły oczekiwania 💚 Takie słowa to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy!
Hakuna matata
Jak pięknie to brzmi
Naucz się tych dwóch
Radosnych słów
Hakuna matata...
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)
Bardzo cieszy mnie ze jest mozliwosc kupienia polskich produktow bedac we francji z dostawa pod same drzwi, brawo :)
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że możemy dostarczać polskie produkty prosto pod drzwi we Francji 🇵🇱🇫🇷
Koneserzy Smaku
Jak dla mnie to warto bo jak się kupi w markecie to sama woda a od koneserów smaku czuć że mięso się je i to ma swoją cenę do samku. Miła obsługa przede wszystkim a żeby nie było to już nie pierwszy raz zamawiałem i ponownie zamówię. Pozdrawiam serdecznie i do następnego zamówienia 😊
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się, że doceniają Państwo jakość naszych produktów oraz miłą obsługę. To dla nas ogromna radość, że wracacie Państwo po kolejne zamówienia.
Koneserzy Smaku
Kierowca super. Bardzo wszystkim polecam .Zakupy robię już 4 lata i nigdy się nie zawiodłem.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za zaufanie przez tyle lat! 😊
Cieszymy się, że kierowca i nasze usługi niezmiennie spełniają oczekiwania.
Koneserzy Smaku
Produkty które zamówiłam są świeże, dobrze przyprawione. Dostawa dotarła na umówioną godzinę bez żadnych problemów. Produkty były dobrze schłodzone i próżniowo zapakowane. Zamówienie było proste i dobrze zrozumiałe. Kontakt z obsługą klienta bez żadnych zarzutów. Bardzo chętnie zamówię następne produkty właśnie u Koneserów Smaku.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że produkty, dostawa i obsługa spełniły Pani oczekiwania. Będzie nam bardzo miło zrealizować kolejne zamówienie.
Koneserzy Smaku
Polecam całym sercem, pyszne jedzenie, obsługa klienta na najwyższym poziomie.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że jedzenie i obsługa klienta spełniły najwyższe oczekiwania.
Koneserzy Smaku
Jak zawsze świeże i idealnie zapakowane . Polecam z całego serducha .
Zamówimy ponownie i polecamy.
Jesteśmy bardzo zadowoleni,wszystkie produkty świeże,przesyłka dotarła punktualnie, kontakt z kierowcą bardzo dobry. Polecamy
Dziękujemy serdecznie! 😊
Cieszymy się, że produkty były świeże, dostawa punktualna, a kontakt z kierowcą bezproblemowy.
Koneserzy Smaku
Dokupiłam kilka rzeczy z auta extra ci ludzie nie odebrali, Artur genialny, na górę przyniósł kartony uprzejmy i miły, dostawa idealna.
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊
Cieszymy się, że dostawa była idealna, a Pan Artur zrobił tak dobre wrażenie – przekażemy mu miłe słowa.
WSZYSTKO NA TAK 😊
Zamówienie dostarczone samochodem chłodnią, praktycznie pod drzwi, wszystko świeże i pachnące- czego chcieć więcej... Skromny upominek w postaci wigilijnego opłatka był bardzo miłym zaskoczeniem i sprawił dodatkową radość. Na pewno zamówimy ponownie.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Cieszymy się, że świeżość, dostawa i drobny upominek sprawiły radość. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu!
Koneserzy Smaku
Bardzo dobra komunikatywność między firmą a klijentem. Bardzo dobre wyroby, produkty, napewno zamówię ponownie
Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊
Cieszymy się, że komunikacja i jakość produktów spełniły oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu!
Koneserzy Smaku
Zapakowanie produktów. Punktualność dostawy.
Bardzo miła pani Ula
Super !!!
Wszystko było w porządku. Polecam ! Na pewno będę częściej u was zamawiać 😃
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)