https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów oraz wysoką jakość mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Obsługa klienta, w tym kontakt zarówno z firmą, jak i z kierowcami, jest oceniana bardzo wysoko za uprzejmość, komunikatywność i chęć pomocy. Punktualność i profesjonalizm dostawy są często podkreślane, a opakowania produktów zwykle uznawane są za solidne i przemyślane. Dodatkowo, ceny produktów są najczęściej określane jako atrakcyjne i akceptowalne, a klienci doceniają dłuższe terminy przydatności do spożycia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych dostarczonych artykułów oraz pojedynczych partii produktów. Zdarzają się także opóźnienia lub problemy z terminem dostawy. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do uszkodzeń opakowań lub ich nadmiernej ilości. Niektórzy klienci zauważają wzrosty cen lub wysokie kwoty za wybrane produkty, a czasem zgłaszają zastrzeżenia do zbyt krótkich dat przydatności do spożycia.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Sklep Koneserzy smaku ,to perfekcja

Lubię robić zakupy w Koneserzy Smaku .Bardzo smaczne produkty , perfekcyjna obsługa i dostawa .
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Bardzo miło nam czytać, że zakupy, produkty i obsługa są oceniane jako perfekcyjne. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dostawa została dostarczona punktualnie i bez przeszkód, super usługa godna polecenia.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że dostawa przebiegła punktualnie i bez problemów. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Bardzo jesteśmy zadowoleni z zamówienia i produktów. Ładnie opisane i zapakowane. Klassa ! To było nasze 1 zamówienie ale nie ostatnie !!! Dostawa bez problemów . Kontakt z kierowca i dostarczone zgodnie z ustaleniami.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że pierwsze zamówienie było udane, a produkty i dostawa spełniły oczekiwania. Do zobaczenia ponownie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jak zwykle petarda!!! Produkty i ich świeżość oraz dostawa do domu SZTOS !!!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jak zawsze „petarda” i wszystko na najwyższym poziomie 🔥 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jedzonko dotarło świeżutkie . Kierowca Bartek bardzo miły. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko dotarło świeże, a Pan Bartek zrobił tak dobre wrażenie – przekażemy mu miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko bardzo smaczne ! Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym . Polecam serdecznie !
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko smakowało, a kontakt przebiegł bezproblemowo. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dziekuje za super dostawe. Swieże i smaczne produkty z Ojczyzny.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że świeże i smaczne produkty z Ojczyzny spełniły oczekiwania 🇵🇱 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Państwa wyroby są bardzo smaczne. Dawno nie jedliśmy tak wykwintnej wędliny. Jest bardzo dobrze doprawione, przypomina mi wyroby teściowej.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że smak naszych wyrobów przywołał tak miłe, domowe wspomnienia. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Szybko sprawnie miło wszystko na duży plus
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Zamówienie na 5 gwiazdek , pyszne świeże mięsko wędlinki z datami uboju i data ważności co dla mnie jest bardzo dużym plusem . Wszystko dopracowane . Bardzo smaczne dziękuję . I na pewno zamówię sobie jeszcze nie jeden raz .
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że świeżość, oznaczenia i jakość produktów zostały docenione. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Kolejna dostawa mieska i jak zawsze: swietna komunikacja (co,kiedy,o ktorej), przesympatyczny pan kierowca (pozdrawiamy sedecznie!). Zazwyczaj zamawiamy mieso (indyk,piersi z kurczaka, schab)-- zawsze super jakosc i atrakcyjna cena, o komforcie dostraczenia pod drzwi nie wspomne. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że doceniają Państwo jakość naszych produktów, obsługę oraz dostawę. To dla nas największa motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jak zawsze wszystko swieze i smaczne.
Jak zawsze zadowolona 👍😇 Produkty zgodne z opisem, pyszne wyroby i zgodny rachunek 💁😇
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że jak zawsze wszystko się zgadza i smakuje 👍😇 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Bardzo dobra i świeża kielbasa biała surowa... dostawa na czas ... Polecamy serdecznie...
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że biała kiełbasa smakowała, a dostawa była na czas. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wspaniałe produkty, bardzo mila obsluga i kierowca.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę! :)

Witam. Jestem zawsze zadowolona z dostawy. Wszystko świeże,jak w opisie. Miła obsługa.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że świeżość, zgodność z opisem i miła obsługa spełniają oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Polecam,polecam,polecam!!

Jestem bardzo zadowolona! Mięsko świeżutkie, wędlinki smaczne i również super komunikacja z kierowcą, a co jest najważniejsze – paczka prosto do domciu. Napewno zamówię ponownie.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że świeżość, smak i kontakt z kierowcą zostały docenione. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Polecam!!!

Towar znakomity, dostawa wzorowa. Był to mój pierwszy zakup w Waszej firmie, ale na pewno nie ostatni 👍 Niestety, nie mogę dodać zdjęć, bo towar został rozpakowany przez rodzinę, zanim wróciłem do domu 🤣
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że pierwszy zakup był udany, a towar i dostawa spełniły oczekiwania 👍 Zdjęcia następnym razem 😄 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Już wypowiedziałem swoją opinię wszystko w zamówieniu. Które otrzymaliśmy- super.
Wszystko smaczne , dobrze zapakowane a dostawcy przyjaźni ,, polecam z całego serca
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie! 😊 Cieszymy się, że wszystko smakowało, było dobrze zapakowane, a dostawa przebiegła w miłej atmosferze 💛 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku