Primario Grande sp z o.o.- Logo - Opinie

Primario Grande sp z o.o.

Opinie (155) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (680)

Primario Grande sp z o.o.- Logo - Opinie

Primario Grande sp z o.o.

Opinie (155) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (680)

Opinie na temat Primario Grande sp z o.o. są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często doceniają wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając ich solidność, masywność oraz estetykę. Wygląd i prezentacja produktów wzbudzają pozytywne reakcje, a wygoda, łatwość montażu oraz funkcjonalność są często chwalone. Dodatkowo, kontakt i obsługa klienta są oceniane pozytywnie. Pojawiają się sporadyczne skargi na opóźnienia w realizacji i dostawie zamówień oraz drobne sugestie dotyczące konstrukcji produktów.

Opinie nt. sklepu lawkaogrodowa.pl

Szybko sprawnie dobre wykonanie.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)
Jakość i terminowość.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)
Wygodna. W komplecie do nakrętek brak zaślepek. Moglaby być o 1-2 szczeble więcej przy oparciu.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za podzielenie się opinią i sugestiami. Cieszy nas, że produkt jest wygodny w użytkowaniu. Wszystkie zaślepki powinny być dołączone do paczki, jeśli tak się nie stało przepraszamy, zaślepki możemy dosłać, tylko prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta. Uwagę dotyczącą liczby desek przy oparciu przekażemy do działu produkcji - takie informacje są dla nas bardzo cenne i pomagają w dalszym udoskonalaniu oferty. Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownych zakupów :)
Bardzo solidna ławka, pięknie wykonana. Trochę musieliśmy poczekać ale warta jest czekania. Świetnie wygląda w zieleni ogrodu.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że ławka spełniła Państwa oczekiwania i dobrze prezentuje się w ogrodzie. Przepraszamy za czas oczekiwania – tym bardziej doceniamy cierpliwość i pozytywną opinię. Życzymy wielu przyjemnych chwil spędzonych na naszej ławce :).
było ok
Dziękujemy za opinię :)
Produkt wykonany estetycznie, zgodnie z zamówieniem. Ocena na 4 dlatego, że podczas zakupu wyświetlała się informacja, wysyłka w 10 dni. Gdy po ponad 20 zapytałem o produkt, okazało się, że w ofercie jest błąd i wysyłka po 4 tygodniach. Mimo wszystko polecam
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię. Przepraszamy za tą niedogodność. Faktycznie na naszej stronie wystąpił błąd. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.
Kontakt, transport, produkt prawidłowe.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię i zapraszamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy :)
Szybka realizacja, solidna konstrukcja, ławka godna polecenia
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że ławka się podoba. Zapraszamy do ponownych zakupów :)
Ławka jest wygodna i solidna.
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że ławka spełnia oczekiwania. Zapraszamy do ponownych zakupów :)
Solidne wykonanie