Primario Grande sp z o.o.- Logo - Opinie

Primario Grande sp z o.o.

Opinie (155) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (680)

Primario Grande sp z o.o.- Logo - Opinie

Primario Grande sp z o.o.

Opinie (155) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (680)

Opinie na temat Primario Grande sp z o.o. są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często doceniają wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając ich solidność, masywność oraz estetykę. Wygląd i prezentacja produktów wzbudzają pozytywne reakcje, a wygoda, łatwość montażu oraz funkcjonalność są często chwalone. Dodatkowo, kontakt i obsługa klienta są oceniane pozytywnie. Pojawiają się sporadyczne skargi na opóźnienia w realizacji i dostawie zamówień oraz drobne sugestie dotyczące konstrukcji produktów.

Opinie nt. sklepu lawkaogrodowa.pl

Bardzo dobry produkt
wszystko ok
Zakupiony stół jest beznadziejny za te pieniądze. Deski krzywe , brak płaskownika na środek stołu by wyrównać pogięte deski, stół się chwieje na boki - błąd konstrukcyjny stołu !! brak kontry na tę usterkę . Jednym słowem lipa. Słabo pomalowany ....
Odpowiedź ze sklepu Primario Grande sp z o.o.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że produkt nie spełnił Pana oczekiwań. Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby nasze stoły były solidnie wykonane i spełniały standardy jakości, dlatego tym bardziej zależy nam na wyjaśnieniu sytuacji. Opisane przez Pana problemy zdecydowanie nie są zgodne z naszą normą produkcyjną. Będziemy wdzięczni za przesłanie zdjęć stołu – pozwoli nam to dokładnie przeanalizować sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Zdjęcia proszę przesłać w odpowiedzi na wysłaną przez nas wiadomość. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów i wierzymy, że uda się nam rozwiązać ten problem w sposób satysfakcjonujący. Pozdrawiamy