nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (3763) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (16 547)

nakrywamy.pl- Logo - Opinie

nakrywamy.pl

Opinie (3763) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (16 547)

Opinie na temat nakrywamy.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają staranne i bezpieczne pakowanie produktów, co w większości przypadków zapewnia brak uszkodzeń podczas transportu. Większość klientów chwali szybki czas realizacji zamówienia oraz terminowość dostaw. Produkty oceniane są najczęściej jako wysokiej jakości. Kontakt z obsługą sklepu oceniany jest jako profesjonalny, uprzejmy i szybki, co buduje zaufanie klientów. Klienci doceniają sprawne i pozytywne rozpatrywanie reklamacji oraz szybką wymianę uszkodzonych produktów. Chwalona jest także zgodność produktów z opisami i zdjęciami na stronie, co zwiększa satysfakcję z zakupów. Wygląd i estetyka naczyń oraz opakowań są często podkreślane jako wyjątkowo atrakcyjne i przewyższające oczekiwania. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące drobnych wad produktów oraz sporadyczne negatywne przypadki związane z rozpatrywaniem reklamacji.

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Super zastawa

Zakup zestawu obiadowego Lubiana

Bardzo szybka wysyłka towaru. Zestaw obiadowy zapakowany perfekcyjnie. Nic się nie uszkodziło. Zestaw piękny. Kupiłam go już wcześniej na 8 osób i teraz dokupiłam na kolejne 8 osób. Polecam zestaw i nakrywamy.pl.
Odpowiedź ze sklepu nakrywamy.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie, jakim obdarzyłaś Nakrywamy.pl. Cieszymy się, że zestaw obiadowy spełnił Twoje oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i starannego pakowania. Dokupując kolejne zestawy od nas, potwierdzasz, że stawiamy na najlepsze produkty i zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie!

Polecdm

Polecam bardzo dobry sklep internetowy
Szybka realizacja zamowienia, bardzo dobrze zapakowane!
Szybka realizacja zamówienia.Towar bardzo dobrego gatunku.Polecam.
Wszystko ok i szybko
Szybka dostawa, wszystko bezpiecznie zapakowane. Polecam!
It was a good experience, I can advise this salesman!!!!!
Piekne naczynia dostawa na czas
Bardzo ładne klasyczne talerze.
Szybka profesjonalna dostawa, jakość towaru najlepsza polecam.
Serwis naprawdę piękny, zmywarka mu nie straszna. Zamówienie szybko zrealizowane ale zupełnie nie rozumiem jak osoba pakujące mogła skompletować aż tak odmienne 2 szt misek , tak wiem iz to ręcznie wykonywane tyle tylko że takie 2 sztuki mozna zebrać do następnego zamówienia ( kompletu ) i było by to logiczne A tak z punktu estetycznego to dramat
Odpowiedź ze sklepu nakrywamy.pl
Drogi Kliencie, Dzięki wielkie za miłe słowa o naszym serwisie i szybkiej realizacji! Przykro nam, że zestawienie misek nie spełniło Twoich oczekiwań. Ręczne wykonanie czasem przynosi takie różnice, ale postaramy się, by kolejny komplet był bardziej spójny i estetyczny, bo zależy nam, żeby każdy szczegół był dopracowany. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Nakrywamy.pl – zawsze dla Ciebie!
Szybka wysyłka . Produkt dobrze zabezpieczony. Polecam
Wszystko porządnie zapakowane, szybka wysyłka , super 🙂
Dużo towaru dobrej jakości szybka wysyłka 🚚 bardzo starannie zapakowana przesyłka
Odpowiedź ze sklepu nakrywamy.pl
Cześć! Dziękujemy serdecznie za Twoją opinię. Cieszymy się, że jakość naszych produktów oraz szybka i staranna wysyłka spełniły Twoje oczekiwania. W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał towar najwyższej jakości w idealnym stanie. Twoje zadowolenie jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!
Okok