nakrywamy.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 24 lis 2015
data aktualizacji: 31 maj 2023
Sklep nakrywamy.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie nakrywamy.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 24 lis 2015

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

Opinie zweryfikowana (1183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (7569)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

15 gru 2022
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych filiżanek ze spodkami. Towar otrzymałam bardzo szybko. Solidnie zapakowany. Nic w czasie transportu się nie pobiło. Filiżanki piękne i bardzo odpowiadają mi wielkością. Biała porcelana zakończona platynowym paskiem na filiżankach jak i na spodkach po prostu cudo. Pasuje mi do kpl obiadowego. Pięknie wykonane i bardzo eleganckie. Bardzo polecam.

najbardziej krytyczna opinia

26 gru 2022
Zamówiłam noże w niedziele i czekałam do wtorku na jakiegokolwiek maila, gdy nic nie dostałam a zależało mi na czasie to napisałam maila oraz dzwoniłam na infolinię we wtorek od 11 i czekałam 5 godzin i nikt nie odebrał. W środę również dzwoniłam na infolinie od godziny 9 do 15 i również nikt nie odebrał bo przez 6 godzin bez przerwy bo niby wszystkie linie były zajęte. W środę dostałam w końcu maila z informacją, że nie ma rzeczy której zamówiłam i zwrócą mi pieniądze. Szkoda tylko, że nie mogłam dostać tej informacji odrazu w poniedziałek tylko dostałam 3 dni późnej i to dopiero po upomnieniu się.

Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl

To są rękawice niezastąpione przy wszelkich pracach w kuchni, gdzie mamy bezpośredni kontakt z bardzo gorącymi naczyniami lub formami do pieczenia. Polecam wszystkim z troską o ich zabezpieczenie przed poparzeniem.
4 maj 2023
Chociaż dwa talerze przyszły uszkodzone to reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Nie było żadnego problemu. Sugerowałabym naklejanie taśmy ,,uwaga szkło'' również na wierzchu pudła.
Wszystko zapakowane bezpiecznie. Kubki porcelanowe dobrze zabezpieczone. Realizacja 4 dni robocze (od zamówienie do dostawy)
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko w porządku, szybka wysyłka, bardzo starannie zapakowana paczka. Pomocna obsługa. Polecam
12 maj 2023
Towar zgodny w 100 % z opisem, bardzo dobry kontakt, łatwość składania zamówienia, ekspresowa wysyłka.
Zapakować lepiej to się już raczej nie da. Wszystko dotarło w stanie idealnym.
9 maj 2023
Sprawna dostawa, dobrze zabezpieczony towar, towar zgodny z opisem.
5 maj 2023
Świetny kontakt,szybka wrecz expressowa wysylka i bardzo dobre ceny
1 maj 2023
Drugi raz dokonałam zakupu patelni ceramicznej, super jakość .
3 maj 2023
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Zero problemów.
Świetnie, szybka wysyłka, wszytki zgodnie z oczekiwaniami.
15 maj 2023

Towar dotarł nie uszkodzony , dobrze zapakowany . Polecam.

Szybko sprawnie, towar dobrze zapakowany, nieuszkodzony.
10 maj 2023
Piękny serwis obiadowy który nigdy nie wyjdzie z mody 😍
10 maj 2023

przystępne ceny, dobra obsługa, solidne pakowanie.
Szybka realizacja zamówienia, i szybka dostawa.
11 maj 2023
Dostarczone w bdb -ym stanie i o czasie
9 maj 2023
dobrze zapakowany towar, szybka wysyłka
2 maj 2023
Wszystko super! Bardzo szybka dostawa.
14 maj 2023
Bez uwag, wszystko zgodnie z opisem