Opinie nt. sklepu fotobudka360sklep.pl
Pełen profesjonalizm
Jestem pod ogromnym wrażeniem zakupu fotobudki 360 Infinity Glass – efekt lustrzanego spodu robi niesamowite wrażenie na żywo. Proces sprzedaży oraz wsparcie techniczne stoją na najwyższym poziomie, co daje duże poczucie bezpieczeństwa przy starcie biznesu. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka niezawodnego sprzętu z profesjonalnym zapleczem!
#InfinityPrime
Daje 5 gwiazdek.
Adamatic to gwarancja bardzo dobrej jakości.
Polecam każdemu kto chce zacząć działalność z Fotobudka 360 a także Tym co chcą ją rozwijać.
Współpraca super! Nie spotkałam się jeszcze z tak dobrym kontaktem. Firma godna polecenia
Można dać 10 gwiazdek !!!!
Fotobudka 360 Polecam
Kupiłem Fotobudke 360 zestaw Premium jestem mega zadowolony z zestawu, myślę że to był najlepszy wybór, pomoc firmy ADAMATIC na każdym etapie od zakupu aż do obsługi. Fotobudka wykonana profesjonalnie wszystko starannie zapakowane brak jakichkolwiek zarysowań po dostawie, dbałość o każdy detal. Serdecznie polecam. PROFESJONALIZM 👍🏻👍🏻😁😁
Sprzedaż fotobudki 360 oraz rozwiązań AI przebiegła sprawnie i bez żadnych problemów. Mam już trzy produkty i zawsze jestem zadowolony z podejścia do klienta
Zamówienie nr 107817574
Od Pana Hinca zakupiłam swój sprzęt, robiłam to z dofinansowaniem więc Pan Adam prawie na każdym etapie był do mojej dyspozycji i był wsparciem. Odpowiadał na każde moje zapytanie i zawsze znalazł czas na pomoc. Jeśli chodzi o wykonanie sprzętu to w mojej opinii sprzęt ma super jakość, wszystko przychodzi zapakowane, zabezpieczone widać, że firma dba o jakość swojego sprzętu aby sprzęt służył jak najdłużej. Z czystego sumienia mogę polecić Pana Hinca i współpracę z nim bo kontakt, stosunek ceny do jakości i podejście do klienta na 5*. Jeśli będę planowała rozszerzyć swoją działalność to na pewno zgłoszę się do Pana Adama 👌🏻☺️
Bardzo polecam! Pan, który zajmował się moją sprawą, był niezwykle pomocny – wszystko dokładnie mi wytłumaczył, cierpliwie odpowiadał na każde pytanie i doradzał w każdej kwestii. Obsługa na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm i życzliwość. Dzięki jego wsparciu wszystko związane z aplikacją do Foto Budki 360 stało się dla mnie jasne i proste. Serdecznie polecam każdemu!
Z pełnym przekonaniem polecam firmę Adamatic. Kontakt z Panem Adamem to czysta przyjemność dostępny, pomocny, profesjonalny. Od początku do końca wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Sprzęt bardzo solidny, estetyczny, dopracowany w każdym szczególe. Dodatkowo Pan Adam dokładnie przeszkolił z obsługi aplikacji, doradził, jak najlepiej pracować ze sprzętem.
Widać, że robi to z pasją, zależy mu na kliencie, wkłada w to serce i ogromne zaangażowanie.
Polecam każdemu!
Porządna polska, konkretna firma - warto kupować :)
Kupiłam fotobudkę 360 i weselny telefon – wszystko działa bez zarzutu.
Sprzęt solidny, stabilny, świetnie wykonany.
Kontakt z obsługą szybki i bardzo pomocny.
Fajnie, że to produkt od polskiego producenta – warto wspierać to, co nasze Polskie :)
Znakomicie / zamówienie nr 255
Polecam serdecznie firmę ADAMATIC. Rzetelna, profesjonalna obsługa, umiejętność dostosowania oferty do potrzeb klienta, terminowość. Sprzedający potrafi wysłuchać, pomóc - nawet w dzień wolny od pracy i po godzinach pracy. Super podejście do klienta, stały kontakt na najwyższym poziomie, który nie zamyka się w dniu zakupienia fotobudki. Jeśli chodzi o sprzęt, konstrukcja wykonana bardzo solidnie, zapakowana w specjalne torby oraz walizki. Dodatkowo do sprzętu otrzymałam pełno gratisów, które ułatwiają pracę - kable, powerbank, instrukcje obsługi w formie online oraz indywidualne spotkanie umożliwiające zapoznanie z aplikacją. ADAMTIC mogę z ręką na sercu polecić każdemu.
Pozdrawiam
BAWIDAMEK Magdalena Machałowska
Gorąco polecam Pana Adama. Wszystko idealnie. Profesjonalna obsługa. Kontakt wzorowy.
Bardzo polecam firmę zakupionej sprzęt spełnia wszystkie moje oczekiwania
Rewelacyjny sprzedawca,produkt wysokiej jakości. Wszystko jak należy. Pomoc przy każdym problemie. A co najważniejsze zawsze odbiera telefon i pomaga. Polecam
Polecam zakup i współprace z firmą ADAMATIC!
Polecam! Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, kontakt i doradztwo w firmie na najwyższym poziomie. Różowy telefon życzeń prezentuje się zjawiskowo! :)