pomarancze.com- Logo - Opinie

pomarancze.com

Opinie (777) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (777)

pomarancze.com- Logo - Opinie

pomarancze.com

Opinie (777) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (777)

Opinie na temat pomarancze.com są przeważająco pozytywne. Klienci niezwykle często podkreślają wyjątkowy smak oraz soczystość owoców, które wyróżniają się na tle sklepowych odpowiedników. Świeżość owoców jest doceniana przez większość klientów, którzy zauważają ich naturalność i brak konserwantów. Większość klientów chwali szybkie dostawy. Klienci przeważnie chwalą wysoką jakość owoców. Opakowanie i zabezpieczenie przesyłek jest z reguły oceniane bardzo dobrze. Obsługa klienta uzyskuje wysokie oceny za profesjonalizm, kontakt i rozwiązywanie problemów. Choć większość zamówień dociera szybko, pojawiają się sporadyczne uwagi o opóźnieniach lub problemach informacyjnych. Sporadycznie pojawiają się także uwagi o uszkodzeniach lub gorszym wyglądzie owoców. Nieliczni klienci sugerują lepsze zabezpieczenie przesyłek, a także zgłaszają pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta.

Opinie nt. sklepu pomarancze.com

Pomarańcze bardzo pyszne i soczyste. Trochę długo trwała droga pod mój adres ale warto było zaczekać. Ananas też pyszny i soczysty.

super owoce

wszystko w jak najlepszym porządku pomarańcze oraz ananasy bardzo smaczne polecam !!!
Polecam serdecznie owoce są soczyste i zapach jest nieziemski. A sok i ciasto które robiłam smakuje obłędnie. Na bank jeszcze kupię.
Pomarańcze dotarły w idealnym stanie, dobrze zapakowane, bez uszkodzeń. Owoce premium i petarda. Słodycz i soczystość w jednym.
Oliwa sama w sobie dobra tylko szkoda ze w plastikowej butelce. Nie jeste to zbyt zdrowe aby oliwa była w plastiku.
MK
Marek K.
Niewiele. Czas dostawy - w terminie a nawet ostatnia dostawa w trzy dni. jakość pomarańczy bardzo dobra
Fantastyczne, świeże owoce . Pyszne oliwki . Szybko i profesjonalnie realizowane zamówienia . Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą . Polecam Oskar
oprócz owoców zamawiałam również oliwki z pomarańczą są przepyszne polecam serdecznie produkty owoce , oliwę jak i oliwki
Piękne ,zdrowe size pomarańcze . Słodkie jak cukierki Piliśmy soki,były wyśmienite,oraz gęste jakby się jadło galaretkę.
Poprzednia dostawa była szybsza i pomarańcze były mniejsze i naprawdę soczyste, dlatego zamówiłam drugi raz. Niestety teraz dostałam wielkie i brzydkie, a najważniejsze, że nie są soczyste, poza nielicznymi wyjątkami. Wyglądają jakby były spleśniałe, w czarne kropki. Jestem zawiedziona
Smak: Intensywny, naturalnie słodki, bez „chemicznego” posmaku. ​Soczystość: Mają znacznie więcej soku niż owoce z marketu idealne do wyciskania).
Towar pięknie zapakowany a pomarańcze wypas! Słodkie i bardzo soczyste. Kupiłam już 3x. Polecam. Bardzo dobry kontakt z dostawcą.
Pomarańcze bardzo pyszne, o niregularnej wielkości, tj. są mniejsze i wieksze, ale soczyste i słodkie.
Ananasy sprzedawane na pomarancze.com są takie, których nawet w puszcze z syropem nie znajdziecie. Anansa 2,5 kg, słodki i mega smaczny
Pyszne, świeżo zerwane. Bardzo soczyste i słodkie. W całej skrzynce nie było ani jednego "wadliwego". Napewno jeszcze zamówię.
AK
Andrzej K.

Długo to trwało ale warto było czekać

Długo to trwało, ale było warto. Nigdy nie spodziewałbym się, że pomarańcze mogą być tak słodkie i soczyste.
Kolejna dostawa pomarańczy to już czwarta, pomarańcze świeże, słodkie i mega soczyste. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Zamawiałem już kilka razy pomarańcze i zawsze jestem zadowolony z terminu i jakości dostawy!!
Przydałoby się wypełnić czymś pustą przestrzeń w paczce, żeby pomarańcze mniej się obijały. Smak super, bardzo soczyste.
Pomarańcze są przepyszne. Słodkie i soczyste. Macie we mnie nową klientkę