pomarancze.com- Logo - Opinie

pomarancze.com

Opinie (777) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (777)

pomarancze.com- Logo - Opinie

pomarancze.com

Opinie (777) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (777)

Opinie na temat pomarancze.com są przeważająco pozytywne. Klienci niezwykle często podkreślają wyjątkowy smak oraz soczystość owoców, które wyróżniają się na tle sklepowych odpowiedników. Świeżość owoców jest doceniana przez większość klientów, którzy zauważają ich naturalność i brak konserwantów. Większość klientów chwali szybkie dostawy. Klienci przeważnie chwalą wysoką jakość owoców. Opakowanie i zabezpieczenie przesyłek jest z reguły oceniane bardzo dobrze. Obsługa klienta uzyskuje wysokie oceny za profesjonalizm, kontakt i rozwiązywanie problemów. Choć większość zamówień dociera szybko, pojawiają się sporadyczne uwagi o opóźnieniach lub problemach informacyjnych. Sporadycznie pojawiają się także uwagi o uszkodzeniach lub gorszym wyglądzie owoców. Nieliczni klienci sugerują lepsze zabezpieczenie przesyłek, a także zgłaszają pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta.

Opinie nt. sklepu pomarancze.com

Bardzo soczyste i bardzo smaczne pomarańcze. Bardzo polecam. A to dopiero mój pierwszy zakup, z pewnością będą kolejne.
Paczka dobrze zabezpieczona,pomarańcze soczyste pachnące,ananas słodki soczysty. Super bardzo polecam
To moje 4 zamówienie. Pierwszy raz przesyłka opóźniona, o czym zostałem poinformowany. Również pierwszy raz otrzymalem 3 owoce zgniecione i cieknące. Nie zdążyły się zepsuć ze względu na szybki odbiór przez mnie paczki z punktu. Jak zwykle duży plus za świeżość owoców jednak niesmak pozostał.
Bardzo smaczne, słodkie. Lepsze niż poprzednie. Ale są czymś posypane, mi to co prawda nie przeszkadza, ale sypane są.
👍wszystko było świeże, pyszne i bardzo szybko dostarczone . Oliwa i daktyle pierwsza klasa brawo Wy 👏

Expres dostawa, towar warty swojej ceny oraz na pewno warty polecenia wśród znajomych

Paczka doszła bardzo szybko, zamawiałam pomarańcze po raz pierwszy lecz nie po raz ostatni, coś pysznego! Dziękuję
Pomarańcze przepyszne jak zawsze niestety arbuz to totalna klapa zachęcona słodyczą i opisem dostałam kapcia arbuz byl niesmaczny byl przedojrzały i kapciowaty i więcej nie zakupie

Pomarancze dotarły

Pomarancze dotarły. Byyyly takie pyszne, już i już zjedzone . Dziękuję
Genialne - pomimo, że 10 kg to jest chwila i nie ma 👌
AB
Alicja B.
Szybka wysyłka, pomarańcze soczyste, pachnące, polecam
Świeżość i pyszność. Tak wspaniałych pomarańczy dawno nie jadłem, może tylko na rynku w Marakeszu
Szybkie i perfekcyjne dostarczenie Zamawiałam kolejny raz. Soczyste I słodkie
Pomarancze są super. Nie moge sie najeść. Zamowilam do tej pory 100 kg i to chyba nie koniec.
Wspaniała oliwa wysokopolifenolowa! Samo zdrowie!

relomenduję soczyście

Relacja ze sklepem jest znakomita. Owoce świetnej jakości. Nic tylko polecać
Przesyłka doratrła w bardzo dobrym stanie, pomarańcze soczyste i słodkie. Na pewno jeszcze zamówię. Polecam
Super dla mnie byłoby mieszanie owoców np cytryny pomarańcze i mandarynki w jednej skrzynce
Pomarańcze rewelacja. Takich soczystych i smacznych bardzo dawno nie jadłem.
Grejpfruty i pomarańcze są tak pyszne, naturalne i soczyste że obdzieliłam rodzinę i zachęciłam do zakupu
Pyszne soczyste słodkie z ciecienką skórką Szybka dostawa