Opinie nt. sklepu pomarancze.com
Pyszne pomarańcze i jeszcze lepszy ananas
Pyszne pomarańcze
Pomarańcze nne niż ze sklepu, świeże, słodkie i soczyste. Na pewno jeszcze będę zamawiał.
Pomarańcze bardzo słodkie, trochę dużo liści 😅. Owoce super
owoce bardzo dobre w smaku,miałem pomarańcze,cytryny i nie mogę złego słowa powiedzieć.
Wszystko wporzatku, wszystkim domownikom smakuje i myślę że to mój nie ostatni zakup. Pozdrawiam
Pomarańcze są przepyszne i bardzo soczyste
Rewelacyjny smak
Dziś otrzymałam przesyłkę z mandarynkami. Owoce rewelacyjne, obsługa kompetentna, dostawa po drzwi. Polecam
Doskonale w smaku i bardzo soczyste - z jednej da się pełną szklanek soku wycisnąć
Polecam, przesyłka bardzo szybko dotarła. Pomarańcze soczyste, super smak.
Pomarańcze obłędne. Orzeźwiający sok zamknięty w delikatnej kapsułce. Wrażenia nie do opisania ❤️
Pomarańcze b. dobre. Teraz czekam na kolejną dostawę. Mam nadzieję ze zdążą dotrzeć przed świętami
Pyszne pomarańcze, oliwa najlepsza, daktyle super. Bardzo polecam
Soczyste bardzo dobre pomarańcze.
10kg zjedzone w 3 dni 😃
Czekam na promke i zamawiam kolejne.
Bardzo dobra i szybka obsługa. Przy pierwszych problemach zachowali się jak trzeba
Mandarynki z 30% upustem
Zamówiłem mandarynki z upustem 30%. Jakość tych mandarynek stawiała wiele do życzenia. Były po prostu przesuszone, kilka było nadpsutych. Poza tym rzekome żelki owocowe to tak na prawdę galaretki w cukrze. Albo żelki, albo galaretki, dlaczego w cukrze?Tam nie czuć owoców tylko cukier. Miękkie landrynki. Nie w tej cenie. Skusiłem się po tym jak zamówiłem na początku pomarańcze z liściem, które były świetne.
Szybka dostawa, przepyszne awokado.
Tym razem na przesyłkę pomarańczy czekałem przeszło tydzień. Owoce nie były takie dobre jak przy pierwszym zamówieniu, mało aromatyczne i nie za słodkie. Po dwóch dniach trzy pomarańcze zepsuły się i musiały zostać wyrzucone.
Pyszne pomarańcze, będę tu wracać
Bardzo dobre owoce, soku mnóstwo. Wystarczyło i na nalewki i do jedzenia/picia.
pomarańcze słodkie i soczyste bez pestek. Dziękuje.