Pakker Trousers- Logo - Opinie

Pakker Trousers

Opinie (3476) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6148)

Pakker Trousers- Logo - Opinie

Pakker Trousers

Opinie (3476) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6148)

Opinie na temat Pakker Trousers są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową wygodę noszenia spodni, która sprawia, że nie chcą wracać do innych modeli. Kieszenie są często chwalone za funkcjonalność i pojemność. Większość klientów bardzo wysoko ocenia jakość użytych materiałów. Obsługa klienta zbiera bardzo pozytywne opinie za szybkość, komunikatywność i przyjazne podejście. Część klientów docenia szeroki wybór rozmiarów. Klienci chwalą również obecne barwy spodni. Większość opinii potwierdza długą żywotność produktów. Niektórzy zgłaszają sugestie dotyczące konstrukcji kieszeni. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do jakości niektórych wariantów materiałowych, zwłaszcza sztruksu, który według części klientów szybciej się zużywa. Pojawiają się także uwagi dotyczące dopasowania i potrzeby dalszych opcji długości oraz szerokości, a także prośby o rozszerzenie oferty kolorystycznej w niektórych liniach.

Opinie nt. sklepu pakker.com/pl/

Polecam Pakkery. Co prawda te z jeansu Levi’s odesłałem ale nie ze względu na krój czy jakość wykonania, po prostu ten materiał na mnie wygląda tak sobie. Mam wersję cotton pomarańczową i żółtą i są na prawdę mega!

Spodnie są bardzo funkcjonalne, ale zawsze skracałem nogawki

Spodnie są bardzo funkcjonalne. Material i jakość szycia super, szczególnie kieszenie. Mam już trzecia parę niestety zawsze skracałem nogawki

Pozytyw

Spodnie dotarły,
Super material !! Uwielbiam ( kroj wiadomo jedyny sluszny i najwygodniejszy )

Wygoda

Dobrej jakości materiał, wygodny krój, kieszenie wymyślone na nowo 😜
rozmiar podany na stronie dopasowany do wagi to super pomysł
Co ja mam napisać? ......To już piąta para .
Najwygodniejsze spodnie jakie w życiu nosiłem
Jestem bardzo zadowolony, luźny krój, chodzę, przepastne kieszenie

Opinia po pierwszym praniu.

Wyglądają i noszą się super. Mam nadzieję, że są trwałe.

Potrzebuję drugiej pary

Odkąd mam pakkery dżinsów i chino nie wyciągam z szafy!