ava-kosmetyki.pl- Logo - Opinie

ava-kosmetyki.pl

Opinie (647) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (647)

ava-kosmetyki.pl- Logo - Opinie

ava-kosmetyki.pl

Opinie (647) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (647)

Opinie na temat ava-kosmetyki.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, skuteczność i bezpieczeństwo kosmetyków, które spełniają ich oczekiwania. Szybkość i sprawność dostawy są często chwalone, klienci doceniają szybkie wysyłki i staranne zapakowanie. Doceniany jest także naturalny skład produktów, brak zbędnych dodatków oraz obecność certyfikatów jakościowych. Wielu klientów chwali atrakcyjne ceny i korzystne promocje, podkreślając dobrą relację ceny do jakości. Próbki i gratisy do zamówień są mile widziane przez klientów. Zdarzają się jednak rozczarowania brakiem gratisów przy większych zamówieniach. Niektórzy klienci zwracają również uwagę na problemy z funkcjonalnością atomizerów i pompek w opakowaniach.

Opinie nt. sklepu ava-kosmetyki.pl

Jestem wieloletnią Waszą klientką, jakość i cena kremu a także dostępność produktu i sprawna dostawa, choć cena jest wyższa o 10 zł 1 opakowania od innych sprzedających ten sam towar, wybieram Was, aby zachowany był termin ważności kremu. Ważne dla mnie też, że to produkt polskiej firmy z wieloletnią tradycją. Opina dotyczy kremu Ava- Mustela Anti - Age. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Dziękujemy za opinię 💚
Zamówiłam resweratrol na szyję i dekolt dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Skóra szyi i dekoltu jest miększa i bardziej wygładzona, ale efekt ujędrnienia jest subtelny. Produkt nie podrażnił mojej skóry i dobrze współpracuje z innymi kosmetykami. Dla mnie działa przede wszystkim na nawilżenie i miękkość, mniej widoczne są zmiany w głębszych zmarszczkach.” Otrzymałam również próbki innych kosmetyków Ava szczególnie przypadł mi do gustu krem do twarzy złoty kolagen oraz serum peptydowe aktywne peptydy. Polecam
Dziękujemy za opinię 💚
używalam juz wcześnuiej balsamu z rokitnikiem , jestem zadowolona dobrze się wchlania likwiduje efekt suchej skory, Maska do rąk jest przeze mnie uzywana od dluższego czasu. Uważam,że jest rewelacyjna, szczególnie dla rąk po wszelkich pracach domowych i ogrodowych. Jej cena też nie jest wygórowana w porównaniu z innymi kremami do rąk zwłaszcza że to duże opakowanie.

Świetne, po prostu perfekcyjne

Świetne, skuteczne formuły. Serum z Progeline zadziałało od pierwszego użycia bez jakichkolwiek podrażnień pomimo mojej niezwykle wymagającej skóry. Bardzo liczę na to, że ten produkt będzie kontynuowany i będę mogła korzystać z jego siły oddziaływania przy tak neutralnym odbiorze przez mikrobiom mojej skóry.
Odpowiedź ze sklepu ava-kosmetyki.pl
Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania Twojej wymagającej skóry i działa bez podrażnień. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze formuły były skuteczne i jednocześnie delikatne dla skóry.

AVA MUSTELA EMULSJA EXTRA TŁUSTA

Kremu Ava Mustela Extra tłusta używam odkąd go odkryłam, czyli od ponad 30 lat.Kremu używam na noc na twarz szyję, powieki i wierzch dłoni, nie uczula ani nie szczypie w oczy. Nie zostawia rolującego się filmu tylko wchłania w całości.W zimie też na dzień. Kiedyś miał jeszcze w składzie "mink oil" już nie ma, miał PEG-8, teraz nie ma, na szczęście została "odzwierzęca" lanolina. Ma w składzie "parfum" chociaż wolałabym, żeby nie miał wcale, nawet jeśli składniki nie pachną, bo z dodanym zapachem ma specyficzny nie perfumeryjny. Poleciłam go siostrze i koleżankom i są zadowolone z rezultatów jakie daje. Niektóre wolą wersję półtłustą lub nawilżającą dlatego kupujemy go w hurtowych ilościach i się dzielimy :)
Dziękujemy za opinię 💚
To już kolejne zamówienie w Ava Firmę znam od lat i nigdy mnie nie zawodzi. Seria naczynkowa i eco linea są świetne. Teraz kupiłam krem marchwiowy do twarzy i też jest rewelacyjny. Jedne z nielicznych kosmetyków na rynku, które nie zapychają mi porów. Świetny stosunek ceny do jakości. I wisienka na torcie - polski kapitał i produkcja!
Dziękujemy za opinię 💚
Moja ulubiona seria od lat to Mustella. Poza tym, bardzo szeroki wybór serum na każdy problem ze skórą. Nowoczesna formuły i co dla mnie najważniejsze naturalne składy to zdecydowany atut kosmetyków Ava. Lepiej - można usprawnić sposób realizacji zamówień online, doświadczyłam kilku pomyłek. W sklepach wybór kosmetyków Avy nie jest też duży, jeżeli chce się mieć szeroką ofertę, trzeba zamawiać produkty Laboratorium online.
Dziękujemy za opinię 💚
Kosmetyków Ava używam od lat. Wybieram preparaty naturalne, o dobrym, prostym składzie i delikatnym, roślinnym zapachu. Oferta Avy jest bardzo bogata, każdy może znaleźć kosmetyk dopasowany do swoich indywidualnych potrzeb i cech skóry. Jedynym produktem, który mnie nie przekonał był krem do rąk (krem do rąk wrażliwych). Na dłoniach czułam lepką maź, brak było oczekiwanego działania. Poza tym sprawdzone kosmetyki naprawdę dobrej jakości.
Dziękujemy za opinię 💗
Kosmetyki są rewelacyjne. Dobrze się wchłaniają. Pod wpływem ciepła ciała nie zmieniaja swojego zapachu. Co można ulepszyć? Opakowania kosmetyków gdzie jest pompka, rurki mogłyby być dłuższe aby wykorzystać do końca ulubiony kosmetyk.
Dziękujemy za opinię 💚
Bardzo dobrej jakości kosmetyki w rozsądnej cenie. Przesyłka została starannie zapakowana, dzięki czemu wszystko dotarło w idealnym stanie. Dodatkowym, miłym akcentem były dołączone próbki produktów. Dziękuję i z pewnością wrócę na kolejne zakupy

Kosmetyki z serii Rokitnik

Zamówiłam kilka kosmetyków z serii Rokitnik. Jak dla mnie są super. Pięknie pachną i dobrze działają na skórę twarzy. To moje pierwsze zamówienie tej serii i na pewno wystarczą na długo, a później zamówię kolejne.
Dziękujemy za opinię 💚
Kosmetyki które dają realne efekty, mają dobry skład oraz polska produkcja. Zwłaszcza jestem zachwycona kremami z peptydami oraz seria z czerwonym winem. Polecam z całego serca.
Dziękujemy 💗
MK
Monika K.

Jestem zadowolona

Od wielu lat kupowałam w sklepach stacjonarnych Wasze kosmetyki. Teraz mam okazję kupować na spokojnie, poczytać składy i działanie, co sprawia, że kupuje je bardziej świadomie, dla siebie i mamy. Jestem bardzo zadowolona z ich działania. Szczególnie z kremu na bruzdy nosowo-wargowe. Mama uwielbia serum, różne rodzaje i krem z fitohormonami. Ja też ich używam.
Dziękujemy za opinię 💗
Od 30 lat lub więcej używam kosmetyki Ava .Zaczęłam od tłustego kremu Mustela. Zawsze byl wśród moich kremu.Zuzylam nieprawdopodobne ilość słoiczków potem dołączyłam z tej serii krem pod oczy ,którego od jakiegoś czasu nie ma w sprzedaży.

Troche mozna poprawic

Jest dobrze, ale zawsze moze byc lepiej. Np. fajnie by bylo gdyby krem z filtrem UV byl nieco lzejszy i faktycznie nie bielił, bo on ciężkawy jest i troszke bieli. A przeciez nakładamy go już i tak jako trzecie warstwa, przynajmniej ja tak robie (serum, krem i krem z filtrem).
Dziękujemy za opinię 💚
Kosmetyki kupowane od lat, niektóre ulubione - jak seria Mustela. Naturalne, bez zbędnych składników. Duzy wybór na różne potrzeby skóry. Polecam.
Dziękujemy 💗
Uwielbiam!!! Ogromna przyjemność i w użytkowaniu i w patrzeniu- pięknie opakowane kosmetyki! Używam dla skóry dojrzałej od miesiąca, więc na efekty trzeba jeszcze poczekać, ale już widzę delikatną poprawę jędrności! Bardzo polecam!

Kosmetyki z serii peptydy

Kosmetyki z serii peptydowej rewelacyjne - zamawiam je już drugi raz . Mam skórę bardzo wrażliwą, a te kosmetyki spełniają to czego oczekuje - świetnie nawilżają , rozświetlają i napinają skórę .

bioKarotka. Krem naprawczy i EpiGenetic Lift

Mam cerę dojrzałą, naczyńkową ze skłonnością do rumienia, raczej trudną w pielęgnacji. Oba kremy: bioKarotka. Krem naprawczy i EpiGenetic Lift mają świetną konsystencję, bardzo delikatny zapach, co jest dla mnie ważne. Nie drażnią, a nawet powiedziałabym, że łagodzą problemy. Serum też wydaje się trafionym zakupem. Kremów używam od 3 dni, więc o skuteczności trudno mi się wypowiadać, nie są to jednak moje pierwsze kosmetyki tej marki i zawsze jestem z nich zadowolona.
Dziękujemy za pozytywną opinię 💗
Polecam kosmetyki Ava. Jest możliwość dodania do koszyka inPost ale koszt dostawy inPost nie jest konkurencyjny w stosunku do innych.