ava-kosmetyki.pl- Logo - Opinie

ava-kosmetyki.pl

Opinie (647) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (647)

ava-kosmetyki.pl- Logo - Opinie

ava-kosmetyki.pl

Opinie (647) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (647)

Opinie na temat ava-kosmetyki.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, skuteczność i bezpieczeństwo kosmetyków, które spełniają ich oczekiwania. Szybkość i sprawność dostawy są często chwalone, klienci doceniają szybkie wysyłki i staranne zapakowanie. Doceniany jest także naturalny skład produktów, brak zbędnych dodatków oraz obecność certyfikatów jakościowych. Wielu klientów chwali atrakcyjne ceny i korzystne promocje, podkreślając dobrą relację ceny do jakości. Próbki i gratisy do zamówień są mile widziane przez klientów. Zdarzają się jednak rozczarowania brakiem gratisów przy większych zamówieniach. Niektórzy klienci zwracają również uwagę na problemy z funkcjonalnością atomizerów i pompek w opakowaniach.

Opinie nt. sklepu ava-kosmetyki.pl

Balsam bardzo dobrze nawilża, Szybko się wchłania i ładnie pachnie
Dziękujemy za opinię 💚
Mam kilka kosmetyków od Ava. Balsamy do ciała, pachnące nieziemsko i super nawilżajace i szybko się wchłaniające. Ostatnio odkrywam kremy do twarzy, nie zapychają, a te z peptydami naprawdę robią mi różnice z napięciem skóry. Polecam!
Dziękujemy za opinię💗
Z kosmetykami Ava jestem związana od wielu lat. Bardzo sobie chwalę Peptyd Biomimetryczny, serię „Śnieżna Alga”, pilingi. Na pewno każdy znajdzie dla siebie coś dobrego. Są to naturalne kosmetyki o bardzo fajnej konsystencji. Minusik za opakowania z atomizerem, które nie opróżniają kosmetyku do końca.
Dziękujemy za opinię 💗
Wszystko okej
Odpowiedź ze sklepu ava-kosmetyki.pl
Dzięki za Twoją opinię! Cieszymy się, że wszystko jest okej i spełniliśmy Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty i usługi zawsze były na najwyższym poziomie.
Wszystko.Bardzo polecam
Dziękujemy 💗
Odpowiedź ze sklepu ava-kosmetyki.pl
Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i obsługa zawsze były na najwyższym poziomie.

Kody zniżkowe

Fajnie, że są promocje i zniżki nawet na te profesjonalne kosmetyki, zawsze coś kupuję wtedy bo to dobre kosmetyki i wtedy w rewelacyjnej cenie także zawsze warto.
Narazie wypróbowuję zamówione kosmetyki Po raz pierwszy Dostawa ok
Dziękujemy za opinię 💚
Jak zawsze super kosmetyki, szybka wysyłka. Gorąco polecam
Dziękujemy za opinię 💚
Dziękuję za szybką dostawę,dla mnie to było ważne.Bardzo dobre produkty,pięknie się wchłaniają.Efekt taki jak oczekiwałam.
Dziękujemy za opinię 💚
Super kosmetyki, na pewno będę próbowała innych i również polecała je
Wszystkie kosmetyki firmy AVA spełniają moje oczekiwania w 100%