bogutynmlyn.pl- Logo - Opinie

bogutynmlyn.pl

Opinie (907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1711)

bogutynmlyn.pl- Logo - Opinie

bogutynmlyn.pl

Opinie (907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1711)

Opinie na temat bogutynmlyn.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i terminowość dostawy, podkreślając sprawność procesu. Jakość produktów, zwłaszcza mąki, jest regularnie oceniana jako bardzo wysoka, a klienci są zadowoleni z efektów wypieków. Pakowanie produktów jest często oceniane pozytywnie za solidność. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i możliwość zakupu różnych rodzajów mąk oraz mieszanek. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i przyjazna, a kontakt ze sprzedawcą oceniany bardzo dobrze. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niedociągnięciach w pakowaniu produktów.

Opinie nt. sklepu bogutynmlyn.pl

Od 3 lat zamawiam mąkę i cukier i nigdy się nie zawiodłam ! Uwielbiam za profesjonalne podejście do klienta i produkty top !
Polecam,super produkty
Wszystko przebiegło pomyślnie

Solidny sprzedawca

Szybko sprawnie, porządnie zapakowane. Maka pierwsza klasa.
Rewelacyjne produkty i świetna obsługa klienta
Od lat kupuje we młynie. Towar jest zawsze zgodny z zamówieniem, bardzo dobrej jakości i dostarczany na czas.

Polecam!!!

Dostawa zawsze szybko i zgodnie zamówieniem.Świetny kontakt.
wszystko ok
Kupuje mąki od jakiegoś czasu i wszystkie produkty są wysokiej jakości, lontakt i wysyłka super
Super zakwas
Szybka wysyłka, produkty bardzo dobre.
Wszystko super, przesyłka błyskawiczna. Polecam bardzo!

Zadowolona z zakupu

Szybka wysyłka. Najwyższa jakość mąki.
Szybki czas realizacji, dobre ceny, wysoka jakość produktów.
Wszystko ok