bogutynmlyn.pl- Logo - Opinie

bogutynmlyn.pl

Opinie (907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1711)

bogutynmlyn.pl- Logo - Opinie

bogutynmlyn.pl

Opinie (907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1711)

Opinie na temat bogutynmlyn.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i terminowość dostawy, podkreślając sprawność procesu. Jakość produktów, zwłaszcza mąki, jest regularnie oceniana jako bardzo wysoka, a klienci są zadowoleni z efektów wypieków. Pakowanie produktów jest często oceniane pozytywnie za solidność. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i możliwość zakupu różnych rodzajów mąk oraz mieszanek. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i przyjazna, a kontakt ze sprzedawcą oceniany bardzo dobrze. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niedociągnięciach w pakowaniu produktów.

Opinie nt. sklepu bogutynmlyn.pl

Bogaty asortyment i szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane. Z zamówionej mąki upiekłem pyszny chleb.
Szybka dostawa i wszystko jest w porządku
Jak zwykle bez zastrzeżeń
Super produkty, szybka dostawa
Zakupione produkty są wysokiej jakości. Przesyłka doszła szybko.
Polecam gorąco

Młyn Bogutyn to wysoka jakość produktów

Zamówienia realizowane sprawnie mąki bardzo dobre kasza jaglana bio wyśmienita i możliwość uzupełnienia 40-letniego zakwasu (w razie "zabicia" własnego) bezcenna.

Oponia

paczki przyszły po 2-3 dniach. Wszystko było odpowiednio zapakowane - polecam sklep. Od lat kupuję mąkę i inne zbożowe produkty w młynie i jestem MEGA zadowolona.