bogutynmlyn.pl- Logo - Opinie

bogutynmlyn.pl

Opinie (907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1711)

bogutynmlyn.pl- Logo - Opinie

bogutynmlyn.pl

Opinie (907) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1711)

Opinie na temat bogutynmlyn.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i terminowość dostawy, podkreślając sprawność procesu. Jakość produktów, zwłaszcza mąki, jest regularnie oceniana jako bardzo wysoka, a klienci są zadowoleni z efektów wypieków. Pakowanie produktów jest często oceniane pozytywnie za solidność. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i możliwość zakupu różnych rodzajów mąk oraz mieszanek. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i przyjazna, a kontakt ze sprzedawcą oceniany bardzo dobrze. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niedociągnięciach w pakowaniu produktów.

Opinie nt. sklepu bogutynmlyn.pl

Mam i ja, dokarmiłam, ruszył szybko, więc faktycznie bardzo dobry. Polecam.
MF
Monika F.
Wysoka jakość produktów, profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Pozostaję klientką od kilku lat. Z przyjemnością polecam zakupy w Bogutyn Młyn.
Szybko tanio I solidnie
Szybka wysyłka i świetna mąka. Dziękuję.
Jedna kasza była pęknięta i trochę się wysypało. Produkty bardzo dobrej jakości. Kupuję regularnie. Polecam

Świetna jakość mąk i szybka dostawa!

Zamówiłam kilka rodzajów mąk z Bogutyn Młyn i jestem bardzo zadowolona z jakości – każda z nich spełniła moje oczekiwania. Produkty są świeże, dobrze zapakowane, a wysyłka przebiegła sprawnie. To na pewno nie były moje ostatnie zakupy w tym młynie. Polecam z czystym sumieniem!