miodykrupiec.pl- Logo - Opinie

miodykrupiec.pl

Opinie (549) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3364)

miodykrupiec.pl- Logo - Opinie

miodykrupiec.pl

Opinie (549) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3364)

Opinie na temat miodykrupiec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą staranne, bezpieczne i estetyczne opakowanie produktów, podkreślając jego znaczenie dla jakości dostawy i prezentu. Recenzje bardzo często podkreślają wyśmienity smak miodów, herbat, owoców i innych produktów, co jest kluczowym powodem zadowolenia klientów. Klienci wielokrotnie doceniają bardzo szybką, terminową i sprawną realizację zamówień oraz dostawę. Wysoka jakość produktów jest często wymieniana jako powód satysfakcji, klienci doceniają zarówno skład, jak i estetykę produktów. Produkty są chętnie kupowane jako prezenty, a klienci zwracają uwagę na ich estetykę i uniwersalność jako upominki. Klienci pozytywnie oceniają kontakt z obsługą, chwaląc profesjonalizm, uprzejmość i sprawne rozwiązywanie reklamacji.

Opinie nt. sklepu miodykrupiec.pl

Super smaczne produkty
Opinia importowana
Szybka realizacja zamówienia, świetna jakość, pięknie zapakowane 👍️ Polecam!
Super herbatki polecam
Szybko i sprawnie
Szczerze polecam na 💯 Jest to mój drugi zakup, smaczny i prawdziwy smak 😋👍️👍️👍️
Polecam. Pyszności.
Smak i konsystencja
Wszystko ok, polecam.
Opinia importowana
Towar dobrze zapakowany. Przesyłka dotarła na czas. Przestraszyły mnie komentarze o nieaktualnych informacjach o terminie dostawy. Ilość dostępnego produktu mogłaby być wyrażona w jednostce miary badz sztukach. Mała, średnia czy duża ilość to pojecie względne.
Polecam👍
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za polecenie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. Zawsze dajemy z siebie wszystko, by sprostać Twoim oczekiwaniom. Trzymaj się!
Opinia importowana
Uwielbiamy szczególnie syrop imbirowy na miodzio. Nie raz juz wyciągnął nas z początków choroby