miodykrupiec.pl- Logo - Opinie

miodykrupiec.pl

Opinie (544) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3359)

miodykrupiec.pl- Logo - Opinie

miodykrupiec.pl

Opinie (544) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3359)

Opinie na temat miodykrupiec.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów docenia staranne, solidne i estetyczne zapakowanie produktów, często podkreślając bezpieczeństwo transportu. Produkty są regularnie chwalone za doskonały smak, naturalność i wysoką jakość, zarówno miody, jak i herbaty czy owoce. Produkty są często wybierane na prezent, doceniane za estetyczne wykonanie i eleganckie opakowanie. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, szczególnie za profesjonalizm oraz pozytywne rozpatrywanie reklamacji.

Opinie nt. sklepu miodykrupiec.pl

Bardzo szybka dostawa. Miód rewelacyjny. Godny polecenia.
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za super opinię! Cieszymy się, że miód i dostawa spełniły oczekiwania. Miłego dnia!

Przepyszne

Piękne opakowanie, możliwość spróbowania kilku rodzajów miodów, smak idealny, niepowtarzalny i pełen naturalnej słodyczy
Świetnie zapakowane.A to było ważne.Na pewno miodu będą smakowały.Herbaty smaczne i aromatyczne.
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze herbaty i miód przypadły Ci do gustu i że opakowanie spełniło oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!
Doskonała jakość herbaty . Błyskawiczny termin realizacji zamówienia
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza herbata i szybkość realizacji spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo dobre są owoce i orzechy w miodzie, super sprawa, polecam
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za super opinię! Cieszymy się, że owoce i orzechy w miodzie tak Ci smakują – dokładamy starań, by zawsze były na najwyższym poziomie. Miłego dnia!
Bardzo dobry smak i konsystencjia. Solidnie zapakowane.Opakowania produktów ładne
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Hej! Dzięki wielkie za miłe słowa! Cieszymy się, że smak i opakowanie spełniły oczekiwania – dbamy o każdy detal. Miłego dnia!
Wszystkie rodzaje kremów miodowych są rewelacyjne do herbaty; a pomarańczowy super smakuje z bułką drożdżową!!!
Opinia importowana
Miody i herbaty w szklanych słoikach bardzo dobrze zabezpieczone do transportu.Biała herbata z różą z dodatkiem płatków róż w miodzie smakuje wybornie!
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Dobrze zapakowane. Herbaty bardzo smaczne.
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa! Super, że paczka szybko dotarła i herbaty smakują – to dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko ok
Otrzymałam paczkę szybko i bardzo porządnie zapakowaną. Miody i herbatki super. Polecam Wszystkim.
Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl
Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że paczka dotarła szybko i wszystko Ci smakowało. Dbamy o nasze produkty i Waszą satysfakcję! Miłego dnia!
Produkty pięknie zapakowane. Idealnie na prezent. Herbaty w zestawie bardzo smaczne. Duże liście. Polecam.
pyszne miody! pięknei opakowane. 6 zestawów wysłałam do zaprzyjażnionych Włochów, byli zachwyceni. Dziękuję.