Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (2108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 657)

Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (2108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 657)

Opinie na temat Denley.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślali szybki czas realizacji zamówień oraz sprawność dostawy. Opinie na temat jakości są w przeważającej mierze pozytywne, klienci chwalą materiały i wykonanie. Większość klientów jest zadowolona z dopasowania rozmiarów. Klienci pozytywnie ocenili obsługę, doceniając łatwość kontaktu, przejrzystość zasad i profesjonalizm. Możliwość zwrotu jest często doceniana. Klienci często podkreślają atrakcyjne ceny i korzystne promocje jako ważny atut sklepu. Duży wybór produktów i szeroka dostępność rozmiarów są często wskazywane jako mocna strona sklepu. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące jakości. Pojawiają się też problemy z rozbieżnościami w dopasowaniu rozmiarów. Część osób wskazuje na zbyt skomplikowany lub płatny proces zwrotu.

Opinie nt. sklepu denley.pl

Odzież ma zaniżoną rozmiarówkę , towar zamówiony dostarczono szybko.

Polecam, bo...

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, sprawne zamawianie, Polecam.
Jakość produktów bardzo dobra. Rozmiar idealny
Ogólnie szybka wysyłka i materiał bardzo dobry ,tylko zastanawia mnie rozmiar xxl czy on jest szyty na liliputa czy na kogo ?Wiekszosc ubrań kupionych w sklepie mam w rozmiarze xxl bądź 2xl i wszystko jest dobre natomiast ubrania z waszej strony pomimo odpowiedniego rozmiaru są za małe .Dobrze ze mam komu oddać bo nie opłaca mi się zwracać bądź wymieniać .
Odpowiedź ze sklepu Denley.pl
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że rozmiar nie spełnił oczekiwań. Poszczególne modele mogą różnić się wymiarami, dlatego zawsze zachęcamy do sprawdzania tabeli wymiarów dostępnej przy produkcie i porównania jej z posiadanymi ubraniami. Dzięki temu łatwiej dobrać odpowiedni rozmiar. Dziękujemy za przekazane uwagi — są dla nas bardzo cenne i pomagają nam ulepszać ofertę oraz opisy produktów. Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji zdecydują się Państwo jeszcze na zakupy w naszym sklepie.
Super szybką dostawa. Bardzo dobra współpraca.
Polecam kamizelka zgodna z opisem .dostawa szybką polecam.